WoW-ban hogy lehet ezekre a területekre jutni?
Figyelt kérdés
88as human warrior vagyok, és a youtube szerint sok olyan zóna van a játékban amit sehogysem találok. Például Kul Tiras, Broken Isles, Draenor, Shadowlands.2021. ápr. 1. 20:27
21/27 anonim válasza:
Előttem már mindent elmondtak, értelmes ember megértené. Mindezek ellenére adok egy ötletet hogyan játszatsz ingyen a wowwal: nincs más dolgod, mint kiutazni kaliforniába, és munkát vállalni a blizzardnál, ott ugyanis az utolsó irodaházi takaritó is előfizetést kap a játékhoz.
22/27 anonim válasza:
Kérdező, ennyi válasz után nem felfogni, ez azért elég erős.
Amivel te játszasz (valószínűleg): [link]
Az eredeti játék: [link]
Mivel az eredeti játékból áthúzni egy tört kliensbe a kiegészítőket sok időbe telik, így Taurin nyilván nem a legújabb kiegészítők lesznek a legfrissebbek, ezért nem is láthatod se Kul Tiras-t, se Shadowlands-et, stb. Arról meg nem is beszélve, hogy Shadowlands-be 60 szint a max, régebbibe persze, hogy mehettél 120-ig.
Így már érted? Ha akarsz Shadowlands-be játszani sokkal nagyobb élet mellett, akkor fizess elő a WoW-ra.
23/27 anonim válasza:
Igazából én csak azt nem tudom eldönteni, hogy 2 éves Pistikével beszélünk, vagy direkt csinálja. Mert azt még megértem egy pillanatig, hogy talán nem hallott az eredetiről ha fiatal, de az, hogy még a filmes példán is felhördül, hogy ugyan miért lenne lopás, az már meredek.
24/27 A kérdező kommentje:
Igen, a tauriwowról töltöttem le a játékot. A második linkről is elkezdtem tölteni, de abbahagytam mert kiderült, hogy fizetni kell érte. Olyan linket tudna küldeni valaki ami ingyenes és benne van Shadowlands?
2021. ápr. 2. 15:14
25/27 anonim válasza:
Nem tudunk, mert ilyen nem létezik. Vagy előfizetsz, vagy mész vissza Legionözni Taurira (azt hiszem most jött/jön ki, nem tudom pontosan).
26/27 anonim válasza:
Ha taurin fizetsz nekem 10000 goldot, elárulom honnan töltsd le:) irj privit
27/27 anonim válasza:
Váó, valaki ígér valamit, amit lehetetlen megcsinálni és átvert? Érdekes...
Én a helyedben ezt egy leckének venném, nem szabad ennyire hiszékenynek lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!