WoW-ban hogy lehet ezekre a területekre jutni?
Figyelt kérdés
88as human warrior vagyok, és a youtube szerint sok olyan zóna van a játékban amit sehogysem találok. Például Kul Tiras, Broken Isles, Draenor, Shadowlands.2021. ápr. 1. 20:27
11/27 A kérdező kommentje:
Már 78%-ot letöltöttem. Azt mondod hiába, mert fizetni kell érte?!
2021. ápr. 1. 23:36
12/27 anonim válasza:
O.o Burokban éltél eddig? 15 éves játék, mindig is fizetős volt.
13/27 anonim válasza:
Inkább maradj Taurin, ezt engedd el. xD
14/27 A kérdező kommentje:
#12 érdekes, én több mint egy hónapja ingyen játszom...
2021. ápr. 2. 09:33
15/27 anonim válasza:
Gondolom mert egy illegális törtszerveren játszol.
Tudod ha ellopsz egy csokit a boltból, az nem azt jelenti hogy az a csoki ingyen van.
16/27 A kérdező kommentje:
Mi lenne lopott vagy illegális? Bárki ingyen letöltheti a netről! Egy játékról beszélünk, amire még mindig nem kaptam értelmes választ.
2021. ápr. 2. 13:07
17/27 anonim válasza:
"Mi lenne lopott vagy illegális? "
Mondjuk mert más szellemi termékét ellopva hoznak létre szervereket egyesek, hogy aztán ingyen lehessen rajta játszani.
18/27 A kérdező kommentje:
Értem már, ez is ugyanolyan hülyeség mint filmért fizetni, mikor ingyen letölthető, de nem ez volt a kérdés.
2021. ápr. 2. 13:44
19/27 anonim válasza:
Az az ingyen letöltés is lopás...
20/27 A kérdező kommentje:
Jólvan, ha ragaszkodsz hozzá akkor legyen lopás. Tolvaj vagyok igen, de a kérdésre válaszoljon valaki kérem!
2021. ápr. 2. 13:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!