Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Rainbow Six operátorokat...

Rainbow Six operátorokat hogyan szerezzem meg?

Figyelt kérdés

Nekem a Deluxe Edition van meg, ami a Year 1 & Year 2 operátorokat tartalmazza (Szóval Hibana és Echo az utolsó). Azóta már párat megvettem (Mira, Ela, Lion, Zofia, Ying, Dokkaebi, Lesion, Vigil, Kaid)

De ezek az újabbak már 15-25 ezer renownba kerülnek, amit nagyon nehéz kifarmolni. Milyen útja módja van, hogy megvegyem őket? Tudom rendes pénzért is meglehet, de 5 euróért tudok venni 10 euróért tudok talán 3 operátort venni, és összesen olyan 20 hiányzik asszem. 10 védő 10 támadó, de lehet 11-11 is van az..

Mondjuk nem mintha annyira játszanék az összessel, de például Nomad, Kali, Mozzie kifejezetten érdekelne. De még Zero is tetszik..

2021. márc. 31. 17:34
 1/7 A kérdező kommentje:

Uppsz, ott rosszul írtam.

"5 euróért tudok venni" ezt ne nézzétek hogy ott van, ezt véletlen írtam oda

2021. márc. 31. 17:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudod te, mennyit farmoltunk a srácokkal 10 éve WoW-ban, ez lószar lesz ahhoz képest. Állítsd fel a sorrendet, melyik kő legjobban, oszt vedd olyan sorrendben őket. Nincs kifejezetten gyorsabb módja, játszani kell, sokat, boosteres csapattal bemenni, boostert nyomni vagy megvenni mindet, 30-40 000 forintból ki is jön szinte mind.
2021. márc. 31. 18:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék rá igazán ilyen pénzeket költeni. Ha 10 euróért járna mondjuk 6, akkor azt mondom oké. De itt már 5 euróból egyet tudsz venni még egy felet. Annyit nem ér az egész nyilván
2021. márc. 31. 18:36
 4/7 anonim ***** válasza:

"5-25 ezer renownba kerülnek, amit nagyon nehéz kifarmolni"

Nehéz a fenéket, csak játszani kell a játékkal, felvenni a heti küldiket, tolni a terrorist hunt-ot néha.

Nekem jelenleg van 300.000+ R6 renown, simán csak játszásból gyűjtöttem össze. (mellette az összes operátor is megvan)

Persze el lehetne bäszni skinekre meg alfa pakkra is pillanatok alatt.

2021. márc. 31. 18:44
 5/7 A kérdező kommentje:

Terrorist Hunt ne felejtsük el, hogy már nem olyan mint régen, alig ad 70-et talán. És iszonyú idő lenne ott.

Régen sokat adott, lehet te 4-5 éve játszol és azért van ennyid. Kilehet farmolni persze, 2 het alatt 1 operátort

2021. márc. 31. 19:58
 6/7 A kérdező kommentje:

Egy meccs booster nélkül ad 300 körül, oszd le a 15-20 ezret annyival..

És tegyük hozzá hogy egy sima Quick match is lehet 20 perc ha úgy van

2021. márc. 31. 20:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Azaz ha 20 ezret nézem, akkor 66 meccs kellene 1 operatorhoz
2021. márc. 31. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!