Rainbow Six operátorokat hogyan szerezzem meg?
Nekem a Deluxe Edition van meg, ami a Year 1 & Year 2 operátorokat tartalmazza (Szóval Hibana és Echo az utolsó). Azóta már párat megvettem (Mira, Ela, Lion, Zofia, Ying, Dokkaebi, Lesion, Vigil, Kaid)
De ezek az újabbak már 15-25 ezer renownba kerülnek, amit nagyon nehéz kifarmolni. Milyen útja módja van, hogy megvegyem őket? Tudom rendes pénzért is meglehet, de 5 euróért tudok venni 10 euróért tudok talán 3 operátort venni, és összesen olyan 20 hiányzik asszem. 10 védő 10 támadó, de lehet 11-11 is van az..
Mondjuk nem mintha annyira játszanék az összessel, de például Nomad, Kali, Mozzie kifejezetten érdekelne. De még Zero is tetszik..
Uppsz, ott rosszul írtam.
"5 euróért tudok venni" ezt ne nézzétek hogy ott van, ezt véletlen írtam oda
"5-25 ezer renownba kerülnek, amit nagyon nehéz kifarmolni"
Nehéz a fenéket, csak játszani kell a játékkal, felvenni a heti küldiket, tolni a terrorist hunt-ot néha.
Nekem jelenleg van 300.000+ R6 renown, simán csak játszásból gyűjtöttem össze. (mellette az összes operátor is megvan)
Persze el lehetne bäszni skinekre meg alfa pakkra is pillanatok alatt.
Terrorist Hunt ne felejtsük el, hogy már nem olyan mint régen, alig ad 70-et talán. És iszonyú idő lenne ott.
Régen sokat adott, lehet te 4-5 éve játszol és azért van ennyid. Kilehet farmolni persze, 2 het alatt 1 operátort
Egy meccs booster nélkül ad 300 körül, oszd le a 15-20 ezret annyival..
És tegyük hozzá hogy egy sima Quick match is lehet 20 perc ha úgy van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!