Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Rainbow Six Siege játékban az...

Rainbow Six Siege játékban az "alap" operátorokat hogy kell feloldani?

Figyelt kérdés

Nemrég vettem meg ismerősömnek a Six Siege-et, de nem elérhetőek neki azok az operátorok amik nekem már az elejétől fogva. Tehát az alap támadó és védekező operátorok, csak a Recruit. Hogy kell feloldani a többit fizetés nélkül?

Vagy csak úgy lehet, hogy a játékban játékbeli valutáért megvenni őket?

Jó nagy zsidó g*ci ez az Ubisoft.

2020. máj. 2. 16:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Játékbeli pénzért lehet.

1 alap operátort simán össze lehet farmolni 1 max 2 órányi játék után.

Szvsz. nincs ezzel gond, mivel a játékban mutatott teljesítmény alapján kapsz pénzt, abból veszel operátort, nem kell külön fizetned valódi pénzt.

Amúgy valószínű a Standard Edition-t vetted meg, azért nincsenek meg az alap OP-k venne.

2020. máj. 2. 20:05
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát...más lehetőség nem lesz, viszont anno emlékeim szerint én is a Standard-ot vettem meg, és nekem nem kellett ezzel b*szakodni :D

Értem én, hogy játékkal lehet pénzt szerezni rájuk, de ez akkor is nagy zsidóság XD

Mindenesetre köszönöm a választ!

2020. máj. 2. 22:56
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Csinald meg a szituaciokat 3 csillag eseten 700 reownt is kaphatsz igy ha mind a 12-ot megcsinalod 4-5 operatort is tudsz venni. + picit megtanit jatszani.
2020. máj. 2. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!