Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik az a játék amivel...

Melyik az a játék amivel életedben legtöbbet játszottál? Nagyjából mennyit?

Figyelt kérdés
PC-n vagy konzolon?

2021. márc. 24. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg a GTA Vice City. Viszont nem tudom pontosan mennyit. A játékidőm java nem-steames változatban van. Steamen csak 152 órám van benne, de ennek a sokszoroság játszottam a régi dobozos kiadással 2004-2009 között. Plusz játszottam egy keveset vele mobilon is. Megtippelni sem tudom mennyi, de egész biztos 1000 óra fölött van.

A legtöbb regisztrált játékidő a Steames Fallout 3 236 órával.

2021. márc. 24. 13:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hűha

Renegeteg időmet vitte el a Transport Tycoon, Heroes and Might and Magic, Skyrim, a különöző Sims-ek (a 2 és a 3)

Leghosszabb ideig kategória győztese a GTA SA, azt 7 év alatt játszottam végig.

Utóbbi 2 éve pedig az rdr2-ről szólt, több ezer orám van az onlineban.

Korábban a PC Masterrace sorait erősítettem, de 2 éve van egy ps4-em, és rájöttem mekkora hülye voltam, hogy ennyi ideig elutasítottam a konzolt.

2021. márc. 24. 13:45
 3/6 meszike91 ***** válasza:
100%
Szerintem a bf3, de az r6s és a pubg is sokat ment mostanában.
2021. márc. 24. 13:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Még mikor a Call of Duty 4 Modern Warfare újnak számított, akkor rengeteget játszottam vele, 2500 óránál is többet. Illetve elég sokat játszottam az Overwatch-csal is, bár mivel ott később jött be a funkció, hogy számolja a játékórát, így annál nem tudok pontos játékidőt mondani. Szerintem ott is kb 1500-1800 óra körül lehetett. Mindkettőt PC-n játszottam. Mivel azóta inkább a történet orientált játékokat kedvelem és azok nem feltétlen az újrajátszhatóságukról híresek, így nem hiszem, hogy valaha ezeknél többet fogok játszani egy játékkal.
2021. márc. 24. 13:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Rust 5000+ óra

R6S 3500+ óra

2021. márc. 24. 14:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Battlefield 4: 3000 óra.
2021. márc. 24. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!