Létezik pontosan ilyen játék, mint amit reklámként dobál fel folyton a youtube?
Figyelt kérdés
Persze ráklikkeltem a linkre, de teljesen másik játékot dob fel, pedig úgy játszanék pontosan egy ilyen játékkal :D
2021. márc. 23. 20:55
1/3 anonim válasza:
Ez ugyan olyan mint a homescapes stb. mindegyik ilyen rohadt puzzle féle. építesz házat restaurálsz stb. amik youtuben vannak róla csak bizonyos scenáriói a játéknak. Ellehet vele szórakozni csak egy bizonyos szint után erőlteti rád a mikrotranzakciókat.
2/3 anonim válasza:
A hirdetés meg maga a játék 95%-ban köszönő viszonyban nem áll egymással, főleg amiket youtube-on dobál fel.
Kérdésre válaszolva nem, mert ezt direkt a reklámhoz hozták létre.
3/3 anonim válasza:
#2 Nekem volt olyan eset hogy ugyan az volt a játék mint a hirdetésben. Ilyen golyónak kellett ásni utat. A nevére nem emlékszem de nagyon sokáig játszottam vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!