Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Egy speckó mmorpg-t keresek....

Na neeeee kérdése:

Egy speckó mmorpg-t keresek. ajánlanátok valamit?

Figyelt kérdés

Az lenne a fő szempont, hogy én oszthassam el az ability és skill pontokat mint a metinben de ha lehet kerüljük a metines cuccokat mert az valahogy soha nem kötött le 2-3 napnál tovább. Valamint az sem lenne baj ha lenne olyan komplex a harcrendszere mint a black desert online-nak.

És ha már van ilyen opció...

Mi a véleményetek a jelenlegi mmo piacról? Meg vagytok vele elégedve vagy esetleg ti is ráuntatok a sablon szarokra?

2021. márc. 23. 16:36
A kérdező szavazást indított:
Egy rémálom hogy nincs senkinek egyedi ötlete vagy bátorsága megvalósítani azt...
Élvezetes még mindíg. Sok a letehetetlen klasszikus.
Igen.
Nem
5 szavazat
 1/4 A kérdező kommentje:
Eszembe jutott egy példa így utólag. Nem tudom ismeriteke a "Itai no wa Iya nano de Bougyoryoku ni Kyokufuri Shitai to Omoima" animét?! Ha igen akkor ez remekül leírja, hogy mit is várok el. Amennyiben nem és érdekelnek az animék ez egy zseniális kis comedy. Nézzetek rá.
2021. márc. 23. 16:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Esetleg a Revelations Online? abba a skill és ability pontokat is te pakolod oda ahova akarod.
2021. márc. 23. 18:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem ismerem ezt az animet.

De az Eve online egy nagyon jó mmo.

2021. márc. 24. 22:35
 4/4 anonim válasza:
Van egy MuOnline szerver is amit ismerek és nagyon jó, nem tudom erdekelhet e esetleg?
2022. aug. 7. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!