Forza Horizon 4-ben miért nem tudok eladni az aukciós házban 20 millió creditért autót?
Figyelt kérdés
A Forza Horizon 4-ben nem tudom eladni az úgymond nagyon ritka és értékes autóimat 20 millió creditért, de láttam az aukciós házban hogy más játékos viszont el tudja adni pl. koenigsegg jeskot 20 millió creditért, én viszont csak 10 millióért tudom eladni, miért van ez?2021. márc. 22. 15:58
1/2 anonim válasza:
Számít, hogy a saját megosztott tuningjaidat, vagy festéseidet hányan töltötték le, ill. kedvelték. Ha ez elég magas (nem tudom, hogy pontosan mennyi), akkor tudod ilyen max. árakon eladni a kocsit.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem, és azt nem lehet tudni hogy pontosan mennyi ez az elég magas?
2021. márc. 23. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!