Hogy töröljem le a Forza Horizon 4 DLC-it a C meghajtóról?
Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan lehetne meg változtatni a Windows Áruház letöltés célhelyét.? Az-az ne arra a meghajtóra telepítse azon alkalmazásokat/ játékokat amin a rendszer van, hanem egy teljesen másikra. [pl. Helyi lemez(C:) erre van fel telepítve a Windows 10, mellette van még Helyi lemez(E:); útóbbi játékok és programok telepítési helye.]
Szóval azt szeretném, hogy ne a (C:)-re telepítse azon szoftware-ket amiket letöltök a Windows Áruházból, hanem a (E:)-re.
Régebben amikor megvettem a játékot akkor töltötte a DLC-ket vele együtt. Most újra szerettem volna telepíteni, de csak a játékot töltötte le, a kiegészítőket nem. Külön tölti a DLC-ket a C meghajtóra, ahol nincs hely. Letöröltem most megint a Forzát, de a DLC-k ott maradtak a C meghajtón, és nem tudom letörölni őket.
De store ban linken is ott van "Move" Athelyezes
igy nem kell fajkezelovel
Köszi!
A letöltési helyet sikerült átállítani, de a DLC-k nincsenek az alkalmazások között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!