Szerintetek ez jó játék?
2021. márc. 22. 09:34
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
14 szavazat
1/4 anonim 

válasza:

Még mindig 2017-es videókkal kell bizonygatni, mennyire rossz játék a ME Andromeda? Egy hónap alatt patchelték a fenti bugokat, már négy éve sem volt vicces.
Egyébként nagyon jó játék.
2/4 anonim 

válasza:

Igen, szóval mostmár csak simán szar, nem bugos és szar. A játék hibái sokkal mélyebben gyökereztek annál, minthogy félkészen jelent meg. A trilógia rajongói továbbra is elutasítják.
3/4 anonim 

válasza:

#3: Én rajongó vagyok, de a 3. részt szívből utálom.
4/4 Alex Fly 

válasza:

Hát... Végül is önmagában nem egy rossz játék, sőt!
De az a "Mass Effect" a címében igencsak magasra tette a mércét, amitől igencsak elmaradt... (mondjuk az igazi Mass Effect színvonala is elég sokat esett a 3. részben; konkrétan volt, amikor nem tudtam eldönteni, hogy ez a ME vagy a saját paródiája - és ezt nem a befejezésére értem)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!