Red Dead Redemption 2 online-ba várható még normális tartalmi frissítés? Tud róla valaki valamit?
Nem értem, hogy miért nem tesznek bele semmi újat, ez a mostani season pass is egy darab sz@r.
Pedig a játék szerintem nagyon jó lehetne, haverokkal játszottunk vele több száz órát, de egyszerűen már nincs mit csinálni benne.
Annyi lehetőség lenne még pedig az egészben.
csináltak valami fantasztikusat, el vannak maguktól ájulva, illetve nem hozza azt a bevételt amit elképzeltek, inenntől kezdve meg szarják le. nem csak tartalom nincs, bug javítás sem. örüljünk annak hogy még vannak szerverek. 2 év alatt egyszer sem kérdezték meg a véleményünket semmiről, ők jobban tudják/nem érdekli őket. van ugyan feedback oldal, de szerintem el sem olvassák amit oda írsz.
ennyi. a GTA V-t fejlesztik, mert az hoz pénzt. most fogják kiadni az új generációra. GTA VI-ba szerintem meg bele sem kezdtek, mert minek ha megélnek a GTA V-ből.
a gta V-t fejlesztik, mert az hoz nekik pénzt.
az, hogy lenne tartalom amire lehetne költeni, akkor talán az rdr2 is hozna pénzt, hát nem nem tudom. a Take Two-t szerintem csak a bevétel izgatja, és nem a vevőik. pl. a Rockstar 2 év alatt egyszer sem kérdezte meg a véleményünket semmiről, ugyan van feedback oldal, de szerintem azt is nagy ívban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!