Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lányoknak játék, amit elbírt...

Lányoknak játék, amit elbírt egy laptop is?

Figyelt kérdés

17/l vagyok és van egy lenovo ideapad c340-em. Az online, lövöldözős játékokat nem szeretem, inkább az ilyen történetben élős, fejlesztgetősek érdekelnének.

Köszi

2021. márc. 19. 19:21
 1/5 anonim ***** válasza:

The Settlers 6

The Sims széria

Dragon Age széria

Witcher széria

Divinity Original Sin 1-2

Tyranny

Neverwinter széria

Baldurs gate széria

Starpoint Gemini 2,3,Warlords(tudom ez ürszimulátor és lövöldözni is kell benne de rpg is egyben, és mind a karaktered, mind a hajód lehet fejleszteni).

Subnautica 1-2

Genshin Impact(igaz kell net, DE a co-op része nem kötelező, egyedül is böven élvezhető és végigvihető a játék, és folyamatosan jönnek az új tartalmak)

Mount and Blade széria

2021. márc. 19. 19:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem két kedvencem:

Dragon Age: Origins

Elder Scrolls: Skyrim

2021. márc. 19. 19:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy van e benne valamilyen dedikált VGA. Mert ha csak a CPU-ba integrált valamilyen (intel vagy amd) videómegjelenítő van, akkor a 2-3 éves játékok alapból kilőve.
2021. márc. 19. 20:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Sims esetleg? Elég sok lány szereti. Minecraft.
2021. márc. 19. 22:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Red dead redemption 2 forza horizon 4 horizon zero dawn Assassin'S creed gta 5
2021. márc. 21. 21:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!