Mi dühített fel a legjobban egy játékban valaha?
Figyelt kérdés
2021. márc. 18. 11:10
1/12 anonim válasza:
GTA-ban a repülős küldetések 🤬🤬🤬🤬👹
2/12 anonim válasza:
League of legends-ben hülye csapattársak.
3/12 nhzzhnnhzzhn válasza:
Folyton halál, toxic enemy/csapat, idegesítő küldetések(igen gta onlineban a 10 el menő kocsik eladásban)
4/12 anonim válasza:
Mortal Kombat-ben folyton elp.csázott a gép. Abba is hagytam a saját érdekemben mielőtt valami összetört volna.
5/12 anonim válasza:
Allied Assault Snipers Last Stand pálya, hardon... csak azért nem lettek ősz hajszálaim, mert tizenéves voltam.
6/12 anonim válasza:
Volt egy pár... Gyűrűk Ura király visszatér, Far cry 1.
7/12 anonim válasza:
Túl sok jumpscare, buta mi, rosszul elhelyezett checkpointok, illetve manuális mentés hiánya.
8/12 anonim válasza:
Imádom az autós játékokat. Évekkel ezelőtt volt egy játék ahol az egyik verseny vége fele 6 kört kellett menni, és csak akkor mehettem volna tovább, ha első vagyok.976 alkalommal indultam neki, (számolta a játék az próbálkozásokat) egészen a 6. kör vége előttig első voltam,de mielőtt beértem volna, vagy kilőttek, vagy valaki utolért, és megkoccantotta a kocsi farát,vagy oldalról belém jött valamelyik autó, megpörögtem, és mire újra egyenesben voltam, már csak a végén tudtam bejönni.Nem tudom, hogy ha tovább próbálkozom, sikerült volna e beérnem elsőként.Talán soha!Csaló játék volt.Ps2-gépen játszottam, a címét már nem tudom.
9/12 anonim válasza:
QTE-k. Soha semmilyen játékban nem szabadna QTE-nek lennie. Aki kitalálta ezeket, egész biztos pokolra fog jutni a menedzserrel együtt, aki jóváhagyta. Erre nincs mentség.
10/12 Kocsmárné Éva válasza:
A 2 személyes snapszerben, amikor én győzők, de a program szerint, ki is irja, a gép győzött! Már kerestem a programmozóját, de senki nem ismeri, pedig magyar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!