Mi a legdurvább horror vagy thriller amit valaha láttatok? Ami után a legtovább féltetek, vagy ami a legjobban megviselt.
Olyat nem igazán tudok írni, amitől a klasszikus értelemben féltem. Olyanokat viszont tudok, amik baromira sokkolóak főleg lelkileg:
Amit soha többet nem akarok látni, mert túl megy minden határon, úgy, hogy közben igen magas a valóságtartalma:
Egy Kés Filozófiája
Amik pedig csak szimplán elvették az életkedvem:
Megan Is Missing
(Ez azért mert megtörténhet, sőt valószínűleg már történt is hasonló)
A Szomszéd Lány
(Ez pedig azért mert ez meg is történt a 60-as években)
Valahogy az ilyen emberi százlábú és társai a gusztustalanságukkal egyáltalán nem rémítenek, érintenek meg. Viszont az olyan sztorik, amik tényleg a valóságot viszik a filmvászonra sokkal nyomasztóbbak tudnak lenni.
Kurosava Akira: Oni Baba
Ha még létezik nézzétek meg! 40 ÉVE félelmetes volt.
A "Nyolcadik utas a halál" közben kivezettek a vetítőből, mivel annál a jelenetnél, ahol az űrhajón kibújik a legénység tagjából egy kroki farkú, kacsára emlékeztető fejű, nyávogó szörny,... hát hangosan röhögtem.
Igaz ez sem ma volt, ma a TV ismétléseknél röhögök, sőt nem is engedem nézni. Egyedül a főszereplő nő Weawer volt hiteles.
A hívás
Az árva
Az ördög ügyvédje (az nem olyan félelmetes)
A suttogás
30 nap éjszaka
A kaptár
Lake mungo eléggé odaragasztott a fotelhez:D
Az elso Paranormal Activity is.
Na meg a Gonjiam ezeket nem merném újra nézni talán szökőévente.
Nagy horror faló vagyok,de nem az,hogy félek hanem pár képsor pl a Lake Mungoból azért pár napig előttem lebeg szóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!