Lolban melyik karaktert ajánlanátok topra?
Szeretnèk mainelni egy új karaktert, de nem tudom melyik lenne inkább meta.
-Darius
-Illaoi
-Lilla
-Teemo
Urgot is szóba jöhet
Ha rám hallgatsz, nem olyan hőst kezdesz mainelni, ami a mostani patchben erős, hanem ami szinte sose gyenge. Ilyen lehet: jax, shen, illaoi.
Jax szerintem egy lineáris, unalmas hős, de nincs olyan patch, hogy a late gamet ne carryznéd vele
Én Shen OTP vagyok, csak ajánlani tudom, tankos, de az ultija miatt teamfigytokat, laneket tudsz vele carryzni.
Illaoit azért ajánlom, mert bizonyos teamcompok ellen hihetetlenül erős. Ugyanakkor vannak olyan helyzetek, amikor useless lesz. Illaoi alapvetően azok ellen a hősök ellen jó, akik egy hitelni akarnak. Rengar, Camille, Viego, renekton. Ezek a hősök csak ráugranak, megpróbálnak gyors damaget osztani, de "kimenekülni" nem tudnak. Az ilyen matchupokat akkor is megnyered Illaoival, ha gyenge vele a mechanikád.
Camille-t azért nem ajánlom, mert a teamfightokban kicsit gyengének érzem, az nem igaz, hogy csak jól kell tudnod használni az e betűt, mert sokszor egyszerűen túl squishy ahhoz, hogy egy teamfightba beugorj. Ő duelhez és splitpusra jó, viszont a lowelo-s teamek (mármint a te csapatod) gyakran nem tud optimálisan játszani, ha te nem vagy ott velük, szóval nem lesz effektív.
Az urgot is elég matchup függő, mid gameben erős még a nerf után is, de lategamre kissé visszaesik, nem hard carry, de pocket picknek jó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!