Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lolban melyik karaktert...

Lolban melyik karaktert ajánlanátok topra?

Figyelt kérdés

Szeretnèk mainelni egy új karaktert, de nem tudom melyik lenne inkább meta.

-Darius

-Illaoi

-Lilla

-Teemo

Urgot is szóba jöhet

2021. márc. 14. 10:33
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Az új patchben urgotot jól legyengítették. Camillet mennyire ajánlanátok?
2021. márc. 18. 23:54
 12/24 anonim ***** válasza:
29%
Én mostanában kezdtem el Camillezni, szerintem nagyon jó champ, topra imádom vinni, egyedül az E-jét kell jól csinálnod, és akkor minden tuti.
2021. márc. 19. 00:00
 13/24 anonim ***** válasza:
7%
Nem működik az ADC top. Vayne top működik csak és kizárólag, mert ő eleve tankok írtására van kifejlesztve. Az összes többi csak a Kraken után ér valamit tanky hősök ellen, amíg azt kifarmolod pedig lehet már el van veszítve a meccs.
2021. márc. 25. 01:24
 14/24 anonim ***** válasza:

Ha rám hallgatsz, nem olyan hőst kezdesz mainelni, ami a mostani patchben erős, hanem ami szinte sose gyenge. Ilyen lehet: jax, shen, illaoi.

Jax szerintem egy lineáris, unalmas hős, de nincs olyan patch, hogy a late gamet ne carryznéd vele

Én Shen OTP vagyok, csak ajánlani tudom, tankos, de az ultija miatt teamfigytokat, laneket tudsz vele carryzni.

Illaoit azért ajánlom, mert bizonyos teamcompok ellen hihetetlenül erős. Ugyanakkor vannak olyan helyzetek, amikor useless lesz. Illaoi alapvetően azok ellen a hősök ellen jó, akik egy hitelni akarnak. Rengar, Camille, Viego, renekton. Ezek a hősök csak ráugranak, megpróbálnak gyors damaget osztani, de "kimenekülni" nem tudnak. Az ilyen matchupokat akkor is megnyered Illaoival, ha gyenge vele a mechanikád.

Camille-t azért nem ajánlom, mert a teamfightokban kicsit gyengének érzem, az nem igaz, hogy csak jól kell tudnod használni az e betűt, mert sokszor egyszerűen túl squishy ahhoz, hogy egy teamfightba beugorj. Ő duelhez és splitpusra jó, viszont a lowelo-s teamek (mármint a te csapatod) gyakran nem tud optimálisan játszani, ha te nem vagy ott velük, szóval nem lesz effektív.

Az urgot is elég matchup függő, mid gameben erős még a nerf után is, de lategamre kissé visszaesik, nem hard carry, de pocket picknek jó lehet.

2021. márc. 27. 17:52
 15/24 anonim ***** válasza:
5%
Egyébként mindegy, top az a lane ami 95%-ban nem carryképes. Olyan mint egy második support, aki 1v1-ben harcol. Tökmindegy hogy megnyered a lanet, ha az enemy bot vagy mid vagy Khazix jg fed akkor oneshotolva leszel és lényegtelen hogy megnyerted a lanet. Ez a meccsek kb 95%-a, adok egy 5% esélyt rá, hogy ha nem egy full tanky valamit pickeltél, hanem mondjuk egy roamoló Quinnt és fed vagy akkor lehozod. Az csak mese hogy Darius, Jax, Illaoi meg ezek gold fölött 1v5-znek, vagy az hogy a Shen ér valamit team fightba ha az enemy nem teljesen retardált, hogy bemenjen a range-ülne. Ezért utálok topozni többek közt. Játsz valami mást, aminek van hatása az adott mérkőzésre. Mert ennek nagyon nincs.
2021. márc. 28. 01:12
 16/24 anonim ***** válasza:
70%
15-ös full igazad van... a challenger toposok a szerencséjüknek köszönhetik hogy ott vannak ahol. 68% win ratejük van, mert mindig carryzi őket a csapatuk xD agyhalott...
2021. márc. 28. 01:16
 17/24 anonim ***** válasza:
7%
Te challengerről beszélsz, ahol a teleportot ki tudják használni egy tökéletes gankre botlanere, nem arra hogy a turrethez tp-zzenek, és midre is roamolnak gyakran így van hatásuk. Late gamere nekik sincs annyi, ott már csak secondary supportok, bemennek egy stunnal, knock-uppal és az adc/miden múlik minden. Plat Diamond meg társaiban hol számít hogy topon megnyerted a lanedet ha a többi loseolt? Állj neki Jaxxel vagy Shennel a 7/2-es Luciannak 40-50%-os life steallel, shielddel, Nautilus vagy peal supporttal, good luck hogy lehozd a meccset. Az csak egy újabb "go next" lesz.
2021. márc. 28. 01:32
 18/24 A kérdező kommentje:
Junglerbe kiket ajánlanátok?
2021. márc. 29. 16:49
 19/24 anonim ***** válasza:
70%
17-es nem értek egyet, 69% wr Shen topom van westen kb 30 meccsen 4-5-ös kda-val. Én carryzem midet/botot, nem fordítva.
2021. márc. 29. 17:20
 20/24 anonim ***** válasza:
70%
*(igaz smurf account, de akkor is lehet carryzni topról :D )
2021. márc. 29. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!