Szerintetek hogyan és miért van ez így a LoL-ban? Mikor lesz végre egyensúly a nehéz és skilles karatkerek és az unskilled 1 hiter karakterek között akikhez érteni se kell csak fejeled a billentyűt?
Legutóbb Kleddel szeretem volna az első lv 6-os tokenemet megszerezni, 35 perces meccs lett, 15/3/11 es stattal, 283-as farmmal, 44 warddal és 7 elpusztított warddal végeztem a meccs végére (plusz nyertünk is) mégis csak A- lett a rank...
Bezzeg a velem lévő katarina aki 6/2/7-be végzett 180-as farmmal, az elején 7 percet leafkolva alig wardolva S+ rankot kapott miközben szarrá flamelte a csapatot.
Ha jol tudom azt is nezi a rendszer hogy milyen szintrn vagy
Lvl 5kent kevesebe ad S-t mint amugy
Legalabbis en igy vettem eszre
Smurfon olyan statokta kapok S+t amire mainon S-t se kapnek, feltetelezem a lvl 7 miatt
Azon kivul lehet akar az is, hogy mondjuk objektiveknek tobb sebzest okozott a kata,az is sokat er az osztalyzasnal
Sok torony, baron,sarkany sebzes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!