Mi olyan érdekes abba hogy mások hogy játszanak
videojátékokkal miért lett ilyen népszerű ez a
YouTuben?
Figyelt kérdés
2021. márc. 14. 09:15
1/9 anonim válasza:
Mert egy olyan gép ami a mai játékokat képes maximális grafikán futtatni egy vagyon. Nem újkeletű dolog a videókártyahiány sem. Így inkább nézik, hogy más hogy játszik.
2021. márc. 14. 09:24
2/9 anonim válasza:
En azert nezem, mert jatszani nagyon sok jatekkal nem szeretek, nem szeretem a lovoldozos, harcolos stb reszeket jatszani, de erdekel a tortenet maga, igy inkabb nezem, es nem nekem kell atelnem a “stresszt” :DD A videosok stilusa akiket nezek bejon, viccesek, ertelmesek, stb. Jatszani csak “egyszerubb” jatekokkal szoktam, amik inkabb nyugisak, pl Sims, Animal Crossing, Ooblets, My Time at Portia, mostanaban ezek mennek. Igy a nagyobb, komolyabb sztoris jatekokat ugy nezem, mintha sorozat lenne.
2021. márc. 14. 09:30
3/9 anonim válasza:
@09:24
Én szgépen tök szívesen játszok régi 5-10 meg 10+ éves játékokkal amik jók. Ha meg nagyon új AAA játékokkal akarnék játszani van Xbox-om, de annyira nem villanyoznak fel már ezek. Pláne az nem, hogy nézzem hogy más ezekkel játszik. :D
2021. márc. 14. 09:33
4/9 anonim válasza:
Mikor nem volt megfelelő gépem a játékok futtatására és érdekelt a sztori akkor más végigjátszását, streameket néztem. De amióta bármelyik játékkal tudok már játszani, így kevesebbet vagy egyáltalán nem nézek már semmi ilyet.
Max a saját döntéseid alapján történő játékokat nézek, de csak azért hogy lássam kinek hogy alakul a sztori és mennyire tér el az enyémtől.
2021. márc. 14. 09:54
5/9 anonim válasza:
Vannak videósok, akik jól csinálják, nem csak rögzítik, ahogy játszanak és fäszságokat magyaráznak. Ott van például Mitten Squad, akinek van humora és egy kihívásra épül minden videója.
2021. márc. 14. 10:19
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2021. márc. 14. 10:23
7/9 anonim válasza:
"Mert egy olyan gép ami a mai játékokat képes maximális grafikán futtatni egy vagyon. Nem újkeletű dolog a videókártyahiány sem. Így inkább nézik, hogy más hogy játszik."
Ez szép és jó de általánosságban véve a legtöbb ember a legalacsonyabb beállításokat használja még szuper géppel is. Főleg a kompetitív játékokat
2021. márc. 14. 12:18
8/9 anonim válasza:
Kompetitív játékokban esetleg, ha a játékos komolyan veszi és nem csak szórakozni akar. Egyébként meg a legmagasabb beállításokon, ahol még kielégítő a framerate.
2021. márc. 14. 12:30
9/9 anonim válasza:
7# Minden jatekot maximum grafikan jatszom, kiveve ha ugy mar tenyleg jatszhatatlan. Minimalis lag nem zavar.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!