Általatok vélt legjobb 2000-es évekbeli játék?
Figyelt kérdés
Szerintem a GTA San Andreas2021. márc. 13. 23:05
41/60 anonim válasza:
Sajnos nem veszi észre az illető, hogy itt nem vitázásról volt szó, rég nem a tekkenről beszélek, hanem arról, hogy egyszerűen szeritem ez a pejoratív "kisfiam"-os duma nem más, mint egy fellengzős kötöszködős duma volt, ami elég frusztrált jellemre vall.
42/60 anonim válasza:
Blitzkrieg, Command and conquer generals ezeket a mai napig tolom. Counter strike, call of duty , need for speed
43/60 anonim válasza:
49, nem írtad, hogy ezeknek melyik részére gondoltál!!!! Mindjárt jön a kötöszködő Jóska
44/60 anonim válasza:
Medal of Honor: Allied Assault (2002)
Call of Duty (2003)
Heroes of Might and Magic 3 (1999 tudom, de csak 1 évvel jött ki korábban, viszont cserébe legenda lett, a sorozat legjobban sikerült része)
45/60 anonim válasza:
#43 Nem értem mit hisztizel megint, a felsoroltak mind egy szálig a kétezres években jelentek meg, illetve a címek is egyértelműek. :)
46/60 anonim válasza:
45, Nem írta, hogy melyik része! Nem egyértelmű, hogy az elsőre gondolt, csak azért mert nem írta oda. Lehet elfelejtette. Máskor kéretik kihangsúlyozni ezt is, mert nem vagyunk gondolatolvasók. Köszönöm
47/60 anonim válasza:
Egyikhez sem kell egyebet odaírni, mert az egyes játékok esetében, azokon a címeken egyetlen egy "rész" volt ami megjelent a kétezres években. :)
49/60 anonim válasza:
Mármint mit cáfolják meg? Hogy pl több Call od Duty rész jött ki a 2000-es években?
50/60 anonim válasza:
Nem. Cáfold meg, hogy több játék jelent meg "Call Of Duty" címmel. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!