Általatok vélt legjobb 2000-es évekbeli játék?
Figyelt kérdés
Szerintem a GTA San Andreas2021. márc. 13. 23:05
33/60 anonim válasza:
Kérdés iró, szerinted egyébként normális dolog ez? Mármint erre vártál mikor kiírtad a kérdést? Hogy valaki leírja, hogy Tekken. Nem írta oda, hogy melyik részre gondolt (nyilván kétezres évek utánira) Nem volt pontos, oké. De így bele kell állni, hogy egyből degradálóan írni ,hogy "A Tekken '94-es, kisfiam." Te nem érzed az ilyen embert szánalmasnak és valamiféle frusztráció vagy nem tudom micsoda, nincs benne? Szerinted ez rendben van?
34/60 anonim válasza:
Csupán összefoglaltam néhány tényt, a tisztánlátás kedvéért. :)
35/60 anonim válasza:
A "kisfiam" degradáló jelző miatt úgy vettem, hogy itt többről van szó, mint néhány tény összefoglalásáról.
36/60 anonim válasza:
Hiányos ismereteid miatt még nem lesz neki pejoratív vonzata. mondtam volna, hogy bxszod? Nem süllyedek a szintedre, ne haragudj. :)
37/60 anonim válasza:
De pejoratív, mivel nem vagyok kisfiad, nem vagyok hozzád képest "kicsi", mármint semmilyen szempontból sem. Alapból ezeken fennakadni pejoratív jelző nélkül is egy kukacos kis kockára vall egyébként.
38/60 anonim válasza:
Nem értem miért nem privátban intézitek? Ha ezt reggel modik törlik, ennyi törölt válasszal kb a profilotok is instant le lesz korlátozva lehet.
39/60 anonim válasza:
Maximum azoknak kukacoskodás, akik elvétik azt, utána habzó szájjal védik a marhaságot, holott tényszerűen cáfolható másodperceken belül. :)
40/60 A kérdező kommentje:
#34 Nem erre számítottam. Igen, jó lett volna odaírni, hogy melyik rész, de igazából csak arra voltam kíváncsi, hány olyan ember van, aki nem a GTA V-n, hanem mondjuk Half Life, GTA SA, III, Vice City, stb-n. Egyébként ettől függetlenül tényleg érvek nélkül "vitázni"... XDD
2021. márc. 14. 01:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!