Na neeeee kérdése:
Skyrim Nem égnek el a sárkányok és nem kapom meg a lelküket?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A játék egy tört verzióját használom a Skyrim legendari edition-t.
A problémám ott van hogy akár hányszor leölök egy sárkányt az megdöglik de nem válik csontá és nem adja oda a lelkét. Ez azért probléma mert 2 fő küldetés is erre épül.(de ha nem lene fontos akkor is rohadt zavaró)
Már 2 napja bújom a külömböző weboldalakat de akár milyen patch-et telepítek nem történik változás Próbáltam a nexus mod managert, Loot-ot, TES5Edit-t(bár az utóbbit nem tudom jól használtam e?!)
Ebben kérném a segítségeteket.
Pc konfig:intel core i7-7820x cpu 3600ghz
Gainward GTX1080 Ti 11GB GDDR5 Phoenix gpu
ASRock X299 Extreme4 alaplap
16gb ram
A válaszoket előre is köszönöm!
2021. márc. 13. 10:30
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi a gyorstalpaló megpróbálom amit mondtál. Én is rengetek eredeti példánnyal rendelkezem és a skyrim is fel van véve a listámra és ha egyszer rendezem az anyagi helyzetem én is támogatom a készítőket azzal ,hogy megveszem az eredetit. :)
2021. márc. 14. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!