Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen cal of dütty részek...

Milyen cal of dütty részek vannak?!

Figyelt kérdés
Ugye van a cöld war van a modern warfare a black optikai aztán modern warfare ramstead azt most vittem ki még melyik van advance warfare ghotst melyik jó meg ????
2021. márc. 12. 22:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Olyan megeröltető lenne az anyanyelveden, normálisan írni?

Fuss neki még egyszer és talán valaki komolyan fogja venni a kérdést, mert így lehetetlen.

2021. márc. 12. 22:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Direkt csinálja, ez már a negyedik-ötödik iylen kérdése, mindig CoD a téma, és mindig ilyen eszetlenül elírt szinten.
2021. márc. 12. 23:02
 3/10 A kérdező kommentje:
elnézést még egszer tabletról írtam !!!!! azt akartam írni most vittem ki a cal of duty modern warfare remasteadot!!!! a modern warfaret vittem és meg is lesz szerintem a cold wart kivittem megvan az infinite megvolt xbox on de az űrben játszodot nem annyira tetszett melyik a jobb a ghost vagy a advance warfare?????
2021. márc. 12. 23:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Tableten, telefonon is lehet normálisan írni. Ha elütsz 1-2 szót az még érthető, de így...

De a kérdésre is válaszolva. Már egy korábbi CoD-os kérdésedhez is írtam hogy tessék használni a Google-t. Úgy látszik csak nem sikerült 😔

Mindnekinek más tetszik, valakinek egy adott rész jobban bejön mint másnak.

Nézz YouTube-on gameplayeket és döntsd el te magad.

2021. márc. 12. 23:52
 5/10 A kérdező kommentje:
jaja azt nézem csak nem értem cal of dutty ghots 16 éven felülieknek advanced 18 a mostani meastered amit vittem az is 16 hogy is van ez furcsa na meg nem is írja hogy legujabb a cold war nem igen lehet érteni !!!
2021. márc. 12. 23:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem bántásból, de ezen 29 évesen mit nem lehet érteni? Meg amúgy is mi köze van most itt a besorolásnak?

Kicsit szedd már össze magad és légy kicsit életképesebb. Sosem késő elkezdeni még tanulni.

Kezdem azt hinni hogy csak egy unatkozó, troll gyerek vagy aki nem tud magával otthon mit kezdeni.

2021. márc. 13. 00:00
 7/10 A kérdező kommentje:
Hogy hogy életképtelen pedig az elmúlt éveket csak az olvasásra fordítottam és amin átmentem barátom legnagyobb ellenségeinek se kívánnak unatkozom mit csináljak ezzel a tudattal meg is mit vársz tőlem?? Hisz így is olyan gondolataim vannak hogy leírhatatlan meg ahogy szoktam magam érezni a szám félrecsúszott stb barátnőm sem volt még csak csókolózni sem csókolóztam
2021. márc. 13. 00:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Nyugi reggel úgy is törlik, addig éld ki magad.
2021. márc. 13. 00:29
 9/10 A kérdező kommentje:
De miért törölnek???
2021. márc. 13. 00:30
 10/10 A kérdező kommentje:
Hisz nem csináltam semmit sem
2021. márc. 13. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!