Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft! Mit kell beírni a...

Minecraft! Mit kell beírni a command blockba? (parancsblock)

Figyelt kérdés
Egy parancsbockkal meg akarom azt csinálni hogy kb másodpercenként álítsa át a játékost túlélőre a "/gamemode 2 @p" parancsal de evvel az lenne a gond hogy állandóan kiirja azt hogy a játékmod meváltozott. Miut kéne még beleírni hogy ezt ne írja ki? másodpercenként? A minecraft verzió 1.8.7

2015. júl. 28. 14:09
 1/6 anonim ***** válasza:

1x beírod:

/gamerule commandBlockOutput false

de asszem settingsnél is kikapcsolható.

2015. júl. 28. 14:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt már próbáltam de az csak a /Time set 6000 /Time set 18000 parancsokat tűtetti el azokat a chatben halványan jelezte de ezeket a játék mod megváltoztatva fehéren jelzi ugyhogy innen is gondolom hogy ez valami másfajta a kető és másik parancs kell. Még milyen fajta parancs van? Vagy valami ötlet?
2015. júl. 28. 14:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Segítsen valaki PLS
2015. júl. 28. 15:09
 4/6 LaTueur ***** válasza:
Először is a 2-es játék mód a kaland mód, a túlélő a 0. Egy tippem van, csináld testforral.
2015. júl. 28. 16:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Én az 1-et meg a 2-őt használom. Egyébként a kaland és a túlélő között mi a külömbség? És a testfor-ra tudsz egy parancs példát mondani? Mert erről még nem hallotam.
2015. júl. 28. 16:51
 6/6 anonim válasza:
/gamerule sendCommandFeedback false (1.8-ban)
2015. nov. 19. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!