Play Station vagy Xbox exclusive jatekok?
Figyelt kérdés
2021. márc. 10. 13:07
2/7 anonim 

válasza:

Akinek Forza kell annak Xbox akinek Last of Us annak PS... Lehet hogy egyik platformon 10-el több az exkluziv ha pont az nincs ami érdekelne akkor édesmindegy.
3/7 anonim 

válasza:

A PS-nél egyértelműen erősebb a felhozatal.
4/7 anonim 

válasza:

Xbox exklúzívról nehéz beszélni, mert PC-re minimum ki fog jönni az össes játékuk. Viszont az xbox-nál vannak olyan játékfejlesztők akik az én ízlésem szerint verik a PS-t. Ha az ő játékaik valóban full exklúzívak lennének (fallout, elder scrolls, dishonored, doom, minecraft stb...) akkor simán az xbox-ot mondanám, de egyenlőre szerintem is PS.
5/7 A kérdező kommentje:
a forza horizon az xbox exclusive ezert valoszinu azt valasztom
a ps nel leginkabb a spider man tetszik de az par ora jatekot jelent es a forza horizon sokkal inkabb kell
2021. márc. 10. 15:19
6/7 anonim 

válasza:

Nekem a GamePass magában többet ér, mint az összes Sony exkluzív (kivéve Bloodborne 2, de az úgysem lesz).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!