Aki elsőnek játszott Cs:go-val annak nehéz volt a játék?
Én nemrég töltöttem le, beállítottam rajta a billentyűket meg az ilyeneket, de mikor elkezdtem játszani akkor nem működött minden és kicsit ideges lettem és letettem a játékot😅😕
már 2 hete nem mentem fel mert nem bírom használni
Elég hosszú a betanulási időszaka, főleg hogy ha más játékok rutinjáról kell átszokni. Olyanok ellen játszol akiknek már több száz órája van a játékban, jó hogy nincs sikerélményed benne.
Rendszeresen gyakorlással is több hét, mire megtanulod a pályákat, a játék mechanikát és taktikákat, és a további rendszeres játékkal fog majd a teljesítményed javulni. A legnehezebb a lövést megtanulni, hogy mozgás közben valamint a lövés gombra ülve nem fogsz senkit eltalálni, hanem meg kell állni és az adott fegyver és távolság alapján valamilyen lövési módszert használni (1-1 golyó vagy épp rövid sorozatok. Míg más játékokban az a logika, hogy aki felé fordítod a fegyvert és nyomva tartod a lövés gombot amíg a tár ki nem ürül, akkor fogsz te nyerni - itt ez nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!