Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ps4-csatlakoztassam az interne...

Ps4-csatlakoztassam az internethez?

Figyelt kérdés

Olvastam, hogy mivel kijött a ps5, downgradeltek játékokat és feltűnő a különbség. November óta van meg a ps-em, azóta egyszer se csatlakoztam vele a netre, félek, hogy romlana a játékélmény.

A régi iphone 4-em miatt félek ennyire, semmi baja nem volt, imádtam, és az utolsó frissítéssel szinte "használhatatlanná" tették, annyira lassú lett. Nyilván azért, hogy az emberek megvegyék az újabbat...

Valós a félelem, mit gondoltok? Csatlakoztassam az internethez vagy nem éri meg? Elvoltam eddig nélküle, lemezes single player játékokkal játszok csak...

2021. márc. 4. 17:53
A kérdező szavazást indított:
A frissítések már rontanak a játékok minőségén ahhoz képest, amilyenek korábban voltak, ne csatlakoztasd
Nem olyan feltűnő a downgrade, mint amilyennek beállítják, csatlakoztasd nyugodtan, hasznos
7 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak halkan jegyzem meg a Sony nem Apple...
2021. márc. 4. 20:31
 2/7 Kawada2365 ***** válasza:
100%
Ha csak ez miatt nem akarod, hogy a ps-d csatalkozzon a netre, akkor ne aggódj, nyugodtan csatlakoztathatod, semmivel sem lesz rosszabb a játékélményed. Legfeljebb több lehetőséged lesz játszani.
2021. márc. 4. 20:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem óriási kamu az egész. Egyedül a Rockstar Games tette közzé, hogy a játékélmény folyamatossága érdekében (értsd: ne szaggasson, mint állat) lejjebb veszik a grafikai részletességet a GTA V-ben. Na, ettől sok ráérős ember meghülyült, és elkezdett bizonyítékokat keresni, hogy a Spider-Manben ezen a tetőn azelőtt öt antenna volt, most meg csak három, a RDR2-ben ekkora távolságban látszottak a fűcsomók, most meg csak akkora távolságban, stb.

Net nélkül egy konzol félkarú óriás, tessék csak csatlakoztatni.

2021. márc. 4. 22:32
 4/7 A kérdező kommentje:
És ha csatlakoztatom a nethez, akkor automatikusan letöltődnek a játék frissítések, vagy választható, és ha nem akarom, akkor nem?
2021. márc. 6. 23:12
 5/7 anonim ***** válasza:

#4: Settings menü

System

Automatic Downloads

Application Update Files után a pipát kivenni a négyzetből.

De természetesen az online játékok addig nem fognak elindulni, amíg nincs fent minden frissítés.

2021. márc. 7. 06:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2021. márc. 7. 08:41
 7/7 A kérdező kommentje:

Ha esetleg mégis valós lenne a félelem oka, akkor attól nem lehet rosszabb a játékélmény, ha csak a rendszert frissítem, és a lemezes játékaimat nem, igaz?

Online játékoknál mindegy nekem, ha rondább, mint korábban, olyannal úgyse játszottam még (nem is biztos, hogy fogok), és nem tudom, hogy milyennek kell lennie. Csak a megszokott játékaim ne legyenek rondábbak, az a lényeg.

2021. márc. 7. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!