Ps4-csatlakoztassam az internethez?
Olvastam, hogy mivel kijött a ps5, downgradeltek játékokat és feltűnő a különbség. November óta van meg a ps-em, azóta egyszer se csatlakoztam vele a netre, félek, hogy romlana a játékélmény.
A régi iphone 4-em miatt félek ennyire, semmi baja nem volt, imádtam, és az utolsó frissítéssel szinte "használhatatlanná" tették, annyira lassú lett. Nyilván azért, hogy az emberek megvegyék az újabbat...
Valós a félelem, mit gondoltok? Csatlakoztassam az internethez vagy nem éri meg? Elvoltam eddig nélküle, lemezes single player játékokkal játszok csak...

Szerintem óriási kamu az egész. Egyedül a Rockstar Games tette közzé, hogy a játékélmény folyamatossága érdekében (értsd: ne szaggasson, mint állat) lejjebb veszik a grafikai részletességet a GTA V-ben. Na, ettől sok ráérős ember meghülyült, és elkezdett bizonyítékokat keresni, hogy a Spider-Manben ezen a tetőn azelőtt öt antenna volt, most meg csak három, a RDR2-ben ekkora távolságban látszottak a fűcsomók, most meg csak akkora távolságban, stb.
Net nélkül egy konzol félkarú óriás, tessék csak csatlakoztatni.

#4: Settings menü
System
Automatic Downloads
Application Update Files után a pipát kivenni a négyzetből.
De természetesen az online játékok addig nem fognak elindulni, amíg nincs fent minden frissítés.
Ha esetleg mégis valós lenne a félelem oka, akkor attól nem lehet rosszabb a játékélmény, ha csak a rendszert frissítem, és a lemezes játékaimat nem, igaz?
Online játékoknál mindegy nekem, ha rondább, mint korábban, olyannal úgyse játszottam még (nem is biztos, hogy fogok), és nem tudom, hogy milyennek kell lennie. Csak a megszokott játékaim ne legyenek rondábbak, az a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!