Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan csatlakoztassam a Wii...

Smileyhead kérdése:

Hogyan csatlakoztassam a Wii U Pro kontrolleremet a laptopomhoz a Toshibás driverek nélkül?

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta ezt próbálom megoldani, de a Toshiba Bluetooth Stack driverek nem működnek! Hogyan tudhatnám...

1. MEGOLDANI A PROBLÉMÁT: A program felmegy a gépre, de amikor a driverek telepítéséhez ér, nem tudja telepíteni, mivel nem támogatott. Egy beépített Bluetooth adapterem van, amivel nem jó. Találtam egy "Megoldást" az interneten, de nem működik. A procedúra a következő: "Várd meg, amíg a Driver installálásakor azd kéri, hogy dugd be az USB Bluetooth adaptert, majd nyisd meg az Eszközkezelőt, írd le az Adaptered azonosítóját, töröld le az alap illesztőprogramot, nyiss meg egy .ini fájlt a Toshibás program fájljai között, írd hozzá a saját adaptered (3 ponton kell hozzáírni), mentsd el, folytasd az installációt, működni fog."

Spoiler Alert: Nem működik. Ezt mind megcsinálom, rányomok az OK-ra, aztán elvan magával úgy fél percig, majd megint kéri a bedugást... Ezt most akkor hogyan telepítsem?

2. OLDJAM MEG A PROGRAM NÉLKÜL? Láttam más programokat, amik sima párosítással is működnek (Amit meg tudok csinálni alapból is), de az összes ilyen program megnyitáskor (párosítás után természetesen) azt írja ki, hogy nincs Pro kontroller a HID-eszközök között. Mondjuk ebben van is valami igazság, mivel a kontroller nem ott, hanem a Bluetooth-eszközök között jelenik meg. (Miért is jelenne meg a HID-eszközöknél??)

Ide már utolsó kétségbeesésem után jöttem, máshova nem fordulhatok. Kérlek segítsetek, a válaszokat előre is köszönöm!

Az említett Laptop: ASUS X555L

2015. júl. 1. 20:37
 1/1 A kérdező kommentje:

Megoldottam!

(Volt egy elírás az .ini fájlban ;) )

2015. júl. 1. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!