Call of Duty: Modern Warfare Remastered grafikája jobb mint az infinite warfare ???
A Call of Duty Modern Warfare Remastered a Call of Duty 4: Modern Warfare felújított változata. Nem összekeverendő a Call of Duty Modern Warfare-rel, ami 2019-ben jelent meg és a Cod Modern Warfare sorozat rebootja. Warzone-t ingyen lehet játszani, Playstation-ön szükséges hozzá ps plus, hiszen a Warzone egy kizárólag multiplayerben játszható játék.
Nem tudom, hogy itt a 2019-es Modern Warfare-re gondolsz-e, a 2007-esre vagy a 2016-os remastered verzióra. A 2007-esnél mindegyik utána megjelent résznek, (kivéve a Nintendo ds-re Wii-re és a Psvitára kiadott részek) jobb grafikája van. A 2016-os remastered verziónál minden utána következő résznek jobb a grafikája, a 2019-es Modern Warfare-nél viszont szerintem nincs jobban kinéző Call of Duty. Arra a kérdésre pedig, hogy a Modern Warfare Remastered vagy az Infinite Warfare a jobba kinéző, arra a válasz szerimtem az, hogy az Infinite Warfare néz ki jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!