Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mitől lehet az hogy egyszerűen...

Mitől lehet az hogy egyszerűen rossz vagy minden játékban pl ma, pedig eddig jó voltál ,és pedig napi szinten játszol ?

Figyelt kérdés
Van mikor minden beadja meg jó teljesítek , nem a rankedra gondolok de lehetne az is akár , ilyen átlagos normál meccsekre gondolok , pl league of legends vagy CoD akármelyik ,és az a lényeg hogy nem vagy ugyan olyan jó mint tegnap és nagyon nagyon idegesíő tud lenni ez... Van mikor lealázok mindenkit és úgy adja be a dolgokat ahogy én el tervezem. De most iszonyatosan rossz minden és nem jön úgy össze semmi , nagyon sokszor meghalok meg minden , pedig eddig adta nagyon... No ego de 10es skálán 6-7 szoktam lenni ha ott vagyok agyilag a játékban , mi lehet a probléma miért nem megy úgy minden ahogy eddig ? Mi miatt veszíted el a skilled? Mi miatt nem megy úgy a játék ahogy eddig? Mi miatt van az hogy a koncentráció elvész ? Mi miatt vagy rossz miközben alapból te nem olyan rossz és átlag alatt teljesítesz?

2021. febr. 28. 18:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Keveset aludtál az éjjel
2021. febr. 28. 18:59
 2/2 anonim ***** válasza:
szüneteltesd pár napig, elfáradt az agyad így a döntéshozatal egy fikarcnyival lassabb. Vagy csak jobb játékosok vannak ellened ennyi
2021. febr. 28. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!