Tudnak nekem segíteni ilyen dolgokban?
a szülinapi bulimra kéne...
vicces feladványok feladatok..
ilyesmi kérlek segítsetek köszi(L)
Tudnátok nekem olyan ötleteket adni ami "vicces feladatok 11 éveseknek"?
szívószállal zabpelyhet pakolni egyik tálból a másikba időre
van olyan kirakód, ami nagy darabokból áll és csak pár darabos? ... szóval nem valami bonyolult, időigényes kirakó ... mert azt is lehet velük időre játszatni ... ott állsz stopperrel, a többiek drukkolnak, tisztára mint egy "olimpia" :)
Ez a zabpelyhes dolog tetszik! :) Mi a kirakóst úgy oldottuk meg anno, h posztereket ugyanannyi, nagyobb darabra vágtam szét, és azt kellett összerakni.
Lehet olyat is, h földre tett (pl. sörös)üvegbe kell belecélozni egy tollat a gyerekek derekára kötött madzaggal. A madzag hátul lóg, mit egy farkinca.
Vagy ki tudja hamarabb kipukkasztani fújással a lufit. Vagy ki issza meg hamarabb szívószállal a (szénsavas)üdítőt. Esetleg Twister. (Akár Te is tudsz készíteni úgy, h egy lepedőre nagy pöttyöket rajzolsz.)
Javaslom, h legyen vagy 4 csapat, és minden csapattagra jusson feladat. A győztes csapat kapjon valami jutalmat. Pl. az üvegezős tollak lehetnek valami különlegesek, mondjuk mesefigurások, amit a végén a nyertesek megkaphatnak. De te is készíthetsz aranyérmeket szalag és kartonlapból. Lehet papírírószerben arany kartont is kapni, de ha nincs, arany filccel is beszínezheted. Írhatsz rá egy 1-est is. Fúrsz rá egy kis lyukat ollóval, átfűzöd a szalagot, és már kész is. A nyereménynél fontos, h ne legyen drága dolog, mert a vesztesek megsértődhetnek!
Jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!