Melyik az a népszerű játék, amit ki nem állsz és miért?
A népszerű játékoknak szerintem simán a felét nem kedvelem. Nem látok bennük értéket. Lelketlen pénzgyárak.
De amiket kifejezetten ki nem állhatok, azok a nagyszerűnek indult játékok elkorcsosult folytatásai, amikkel elidegenítik az igazi rajongókat, hogy kiszolgáljanak egy bejáratott névvel kiszolgáljanak egy olyan tömeget, akit egyébként nem is érdekelt a játék.
Olyanok nincsenek, amiket ki nem állhatok, csak amiket nem értek, szerintem túl vannak hype-olva, stb. Pl:
Fall Guys: Jól szórakoztam rajta kb. egy óráig, aztán unalmassá, végül idegesítővé vált, hogy nem rajtam múlik a győzelem vagy vereség.
Among Us: Ez a "gyilkosos játék", amit már húsz éve is játszottunk házibulikban. Most meg mindenki úgy ajnározza, mintha bármi új is lenne benne.
MOBA játékok: Fogták a real-time stratégiákat, az akció-rpg-ket, és gyúrtak belőlük egy olyan mixet, amiből hiányzik minden, ami az elődökben élvezetes volt.
The Witcher 3: Igazából jó játék, csak az zavar, hogy mindenki tökéletesként kezeli, miközben ezernyi hibája felett szemet hunynak. Idehaza szinte divat gyűlölni az Assassin's Creed sorozatot, mert hogy tele van bugokkal, óriási a játéktér, de tele van felesleges mellékküldetésekkel, gagyi a harcrendszer, stb. Mikor rámutatok, hogy ezek 100%-ban igazak a The Witcher 3-ra is, "nem, mert a Witcher tökéletes, az AC meg egy sz**".
Interaktív sztorivezérelt kalandjátékok (pl. Quantic Dream, Telltale Studios játékai): ezek számomra nem játékok, hanem filmek, amikben néha meg kell nyomni egy gombot, hogy továbbhaladjon a film. Ráadásul a legtöbb esetben ugyanoda fut ki a történet, bármit is választok, úgyhogy az interaktivitás is egy illúzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!