Hogyan lett az Among Us játék népszerű?
Én már a játék elstartolásánál játszottam vele viszont mindig amikor megmutadtam a játékot valakinek nyomoréknak szarnak vagy unalmasnak találta a játékot.
Viszont hirtelen egyszer csak akik kb 2 éve azt mondták a játékra hogy szar most játszanak vele ezerrel.
Szinte mindenki aki szokott telefonos játékokkal játszani annak le van töltve a játék.
És a játék szinte nem is tud többet mint 2 évvel ezelött.
Továbbá bár szeretem a játékot mégis nagyon önismétlő (persze ennek ellenére nagyon le tud kötni).
Gyakran a játék kifejezetten unalmassá is válik ugyani a játéknak nincs tétje tehát hiába nyersz egy menetben nem kapsz semmi extrát.
Tehát egy monoton néhol unalmas viszont sok időre lekötő játék hogy lett nyomorékból hírtelen sikeres.
Én is a yutyuberes érvnél vagyok. Sokaknak nincsen az a tudat hogy mi a jó meg mi nem.
Sokan leszarják meg utálták az among ust de amikor pár népszerű celeb videós elkezdett játszani vele akkor azok akik nem gondolkodtak hogy mi az ami az ő állás pontjukat képezi
Ők is elkezdték vele játszani hogy ne lógjanak ki a sorból hogy ne legyenek kivülállok azért mert nem játszanak vele
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!