Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan kell támadni Clash of...

Hogyan kell támadni Clash of Clansban?

Figyelt kérdés

Th6 os leszek most de még mindig nem tudok támadni... 110 katonám lehet és egyedül ilyen full kezdőket tudok 3 csillagozni, gyenkébbeket se bírok leverni max 1 csillagra. 800 kupán mozgok. Az olyan városok ahol be van fedve fallal pár dolog szinte már esélytelen vagyok... balloonnal fizikailag képtelen vagyok játszani, lerakom őket és kb 3 mp múlva eltűntek ( nyilván tudom hogy az Air Defense miatt de azt sem tudom kijátszani)

A giant mire kitörné a falat addigra meghal, a többieket pedig instant megölik

2021. febr. 20. 12:56
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem keress rá a youtubeon, hogy Clash royale tutorial.
2021. márc. 6. 15:32
 2/4 anonim ***** válasza:
63%
*Clash of clans
2021. márc. 6. 15:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én íjászokat és mágusokat szoktam lerakni, mert együtt sokat sebeznek (persze nekem level 4-esek) illetve a falu körül szórtan minden irányba lerakom őket, ami azért kó taktika mert a fegyverek egyszerre egy helyre tudnak lőni, és nem egy halomban vannak az egységeim.

De van rengetek trükk egyébként: keresel ehy pontot ahol egy kupacbsn vannak a fegyverek: 3-4pl, spell-t lerakod pont közéjük és akár 3 fegyvert is kioffoltál támadás előtt. Érdemes olyan egységet használni aminek nagy a sebzése, viszont tegyél elé giant-et hogy ne üssenek ki fél perc alatt. Repülő dolgokkal pedig simán ki lehet ütni az ágyúkat/mortarokat mert nem lőnek vissza (plussz pont ha előtte spellel kiszedted az air defenset.)

Igazából a lényeg hogy kipróbálj minél több fajta taktikat, hogy megtalád amivel győzni tudsz ;)

2021. márc. 21. 18:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja és fontos hogy mindig több irányból támadj mert kupacban könnyen kiirthatnak a fegyverek
2021. márc. 21. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!