Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mennyire érdemes megvenni a...

Mennyire érdemes megvenni a Sims 4-et?

Figyelt kérdés

A húgom elég régóta oda van érte, de még Soha Se volt olyan áron, hogy megérje megvenni. Most 2-3000-re van leárazva így elgondolkoztam rajta, hogy ezt kapna szülinapjára. A kérdésem azokhoz szól, akik játszanak/játszottak már vele

Érdemes megvenni? Letud foglalni egy 11-12 éves gyereket? Ti megbántatok a megvételt?

2021. febr. 18. 14:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Sims 2-vel kezdtem 14 éve, a 4el mai napig eljátszogatok... Nekem örök kedvenc. :)

28 N

2021. febr. 18. 15:15
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Nekem is megvan de a kiegészítők nélkül nem sokat ér sajnos :( Szóval ha gondolkozol rajta, hogy megveszed akkor számolj azzal, hogy még +10-15 ezer forintot rá kell költened a további kiegészítőkre hogy ne lehessen gyorsan megunni.
2021. febr. 18. 15:42
 3/11 anonim ***** válasza:
80%

nem támogatják már a magyar nyelvet, így csak angolul tudna játszani, ami karakterkészítés és házépítés szintjén jó, de jàtékélménye nem lesz. Húgom is csak ennyire használja, ő is 11 éves. Viszont 2-3000-ert talán ennyi elég is.

oh, és kiegészítők nélkül nem sokra megy amúgy. De ha tényleg csak karaktereket akar készíteni meg ilyenek, ahhoz rengeteg cc-t le lehet tölteni.

2021. febr. 18. 15:44
 4/11 A kérdező kommentje:
És mik azok a kiegészítők amit ajánlotok? Igaziból az olyasmik erkelnék szerintem főként amik ilyen családos cuccok. Szóval esetleg olyan dolgok amik élvezetesebbe tennék a csaladalapitast?
2021. febr. 18. 15:53
 5/11 A kérdező kommentje:
Plusz mi a galéria és hol található?
2021. febr. 18. 15:57
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha eredetibe kell akkor az sokba fog kerülni. Alsó hangon minimum 50.000Ft csak a főbb kiegészítőkkel(ami családokat is érínti ahogy írtad). Ha törtbe kell akkor van minden az egyben pack is. Illetve a legfrissebb verzióhoz van folyamatban lévő kb 65%-ban kész magyarítás is.
2021. febr. 18. 18:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy az csak az alap. ha minden szirszart megveszel hozzá, szerintem simán benne van 100k-ban.
2021. febr. 19. 11:16
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
melyik kiegészítő? döntse el ő. meg attól is függ, mi akciós.
2021. febr. 19. 11:19
 9/11 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem simán lefoglalja őt majd, és nem gondolnám, hogy kiegészítők nélkül teljesen unalmas lenne. Nagyon sok leárazás van, ezért kisebb kiegészítőket sokszor lehet venni hozzá 1500-3000 Ft-ért, és ha azokból van 2-3, már egész jó játékélmény lehet hosszútávon is. Főleg egy 11-12 évesnek. Viszont az, hogy angolul van a játék nem gondolnám, hogy annyira megnehezítené számára a játékot, gyorsan rájön majd a dolgokra, és legalább tanul is kicsit angolul, nem kisgyerek már végülis. Amúgy meg, mint előttem is írták már, ha letöltesz hozzá cc-ket, akkor pedig még színesebb lehet a játék, szóval én mindenképp jó ajándéknak mondanám. :) Remélem segítettem!
2021. febr. 19. 12:02
 10/11 A kérdező kommentje:
Rengeteget segítettetek és igazibol sikerült is már megvenni neki steam-en. Utolsó kérdésem lenne, hogy a toddler kiegészítő milyen. Mármint mennyire dob az egészen? Esetleg akinek megvan és mesélne róla azt megköszönném.
2021. febr. 19. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!