A destro warlock hogy lehet ilyen alul rangsorolt?
a wowmetán és az icy veins-en szoktam nézni a mythic meg a castle dps ranglistát és a destro warlock nagyon alul van.
Én pve módban sztorizgatok vele és nekem nagyon adja,olyan sebzéseket tol mint az állat.
Miért van akkor még is ilyen alacsony helyen?
Mert build-up dps ergó a nagy sebzéseket először fel kell építeni a jelenlegi meta meg gyors azonnali dps-t kíván. Igazából a játék is már erre van építve, raidekben a hosszú fightoknál is állandóan vannak addok amik gyorsan halnak illetve rengeteg lett a mozgás szóval időd sincs arra hogy felépítsd a burstod vagy mikor szükség lenne rá addigra az add már meghal.
Ennek egy oka van. az utóbbi években a játék picit lassú volt. Mind PVE ben mind PVP ben arról szólt a játék hogy megnyomod a CD-ket aztán amíg nincs cdid állt a játék. Túl nagy volt az impactja a cdknék míg a overral képességeknek túl kicsi.
Más szóval volt egy szar rendszer amit a játéktervezők úgy oldottak meg bármiféle kreatívkodás nélkül hogy teljesen felgyorsították ami pár class-t lényegében úgy ahogy van harmadrangúvá/feleslegessé tett. És ez így fog maradni az egész kiegészítőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!