PegasitterAnime kérdése:
A Honfoglaló n. játék miért váltott pay to win rendszerben?
Figyelt kérdés
Régen a honfoglaló jobb volt most pedig átváltozott valami pay to wines(pénzéhes) meg kérdés segítő cuccok meg város építős cucc-vá2021. febr. 14. 17:24
1/9 anonim válasza:
Sajnos ez lett. Elcseszték. Jó játék volt, élt egy jó 10-15 évet. A mai világ játékai nem a "ki mit tud?"-ra meg a "tudod-e ezt?"-re épülnek, hanem mindenki a pénzre hajt a Pay2Win dologgal. Már a Play-en is leértékeltél 2.1-re...
2/9 anonim válasza:
*leértékelték
(hülye billentyűzet)
3/9 anonim válasza:
Jó kérdés. Egyébként nem értem, ha ilyet is akartak, akkor miért nem fejlesztették úgy, hogy mellette a régi, hagyományos, böngészős játékot megőrzik.
4/9 anonim válasza:
#3: Mert akkor senki sem játszana az újjal.
6/9 anonim válasza:
4. Szerintem így is veszítenek játékosokat. Én sem játszok már vele azóta, gondolom nem vagyok egyedül.
7/9 anonim válasza:
Kb 10 éve /évig játszottam, de ez most valami katasztrófa. Nem olyan változás, amit idővel meg fog szokni az ember sőt akár meg is szeret ez egyszerűen el lett szúrva.
Nem kicsit,nagyon!
RIP.
9/9 anonim válasza:
Azért az sem teljesen úgy van, hogy kötelező volt lelőni a régit.
A régi telefonos-tabletes alkalmazást meg lehetett volna tartani.
Megcsináltatták volna a régit például a Microsoft Store-ba.
Ha mindenhogyan újat akartak csinálni, azt lehetett volna jobbra – de rosszabbra – is megcsinálni.
És ezt az újat sem csak emulátorral lehetne számítógépen játszani — Microsoft Store-ból, vagy a weboldalukról letöltve, vagy akármi.
De mindegy, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!