Milyen számítógépes játékot ajánlotok a nagymamámnak?
Figyelt kérdés
Most tanul gépezni anyukámmal, és gondoltam hogy facebook mellett mást is tudjon csinálni, letöltök neki valami egyszerű játékot. A nagypapám pl nagyon szereti az internetes kártyajátékot. Olyasmit mondjatok ami társasjáték, tehát olyan, amit a valóságból is ismerhet, meg ami nem olyan nagyon bonyolult, és a szabályait ismeri, csak kezelni kell megtanítani.2021. febr. 13. 17:59
4/16 anonim válasza:
Fekete macska vagy aknakereső nekem ezek voltak az apszolút fav játékaim. Meg a flipper vagy mi a neve de azt nem hiszem, hogy szeretné
5/16 anonim válasza:
GTA V, Call of Duty: Black Ops 3
7/16 anonim válasza:
#5:
Nagymama korú emberről van szó, nem tizenéves kockagyerekről.
10/16 anonim válasza:
Szóval aki nem áll le a mezei Tetrisnél, az kizárólag tizenéves kockagyerek lehet. :D
Ettől függetlenül nem biztos, hogy a cod a jó választás a nagyinak. Meg lehet próbálni ilyen irányba terelni, de csak nagyon óvatosan. Ha erőszakot akarsz becsempészni, kezd egy SpaceWar jellegű játékkal. Vagy Pacmann-el, Mario-val, Battle City stb. Valami, amiben vannak ellenfelek. Nem kell rögtön a legmodernebbel, nyugodtan válogass retro címek közül. Aztán idővel meg lehet próbálkozni egy Contra jellegű játékkal. Legalább is én így csinálnám. Egy idős embert, aki nem is tudja mire képes a számítástechnika, nem ültethetsz le Doom Eternalozni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!