Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ajánljatok olyan egyszemélyes...

Ajánljatok olyan egyszemélyes (kampányt tartalmazó) TPS/FPS játékot melyben mély skill-fejlődési rendszer van, van benne esetleg fegyver upgrade (nem muszáj, hogy AAA játék legyen)?

Figyelt kérdés

Esetleg ehhez hasonló: https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__10314797..

Köszönöm előre is!!!

2021. febr. 13. 12:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha fantasy is érdekel, akkor pl. Skyrim (vagy a korábbi Morrowind, Oblivion, ezeknek jó a sztorijuk, de már 15-20 évesek, úgyhogy nem tudom, mennyire fogod élvezni).

Lövöldözős pl. a Far Cry széria, bár viszonylag kevés benne a fejlődés.

2021. febr. 13. 13:11
 2/6 A kérdező kommentje:

Ha kevés fantasy elem van benne, az sem baj, de legyne valamennyire akció és minimális legyen benne az RPG elem, de lehet benne, csak ne a karakterkészítésről szóljon, mert annak nincsen semmi értelme, inkább amikben lehet skill-eket fejleszteni, fegyvert upgrade-elni, módosítani a játékélményt. Főleg kaland-akció-horror-thriller-western-animációs/rajzszerű jöhet minden mennyiségben, akár indie játék is, amiknek nincs nagy híre sem, de el lehet vele lenni.

Nézegettem youtube-on ezekkel a kombinációkkal (best games 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021), de azokat már mind ismerem és kijátszottam,

főleg azok érdekelnének, melyek jól sikerültek és nincs nagy hírük valami oknél fogva. Biztos vannak ilyenek, tucatszám készülnek indie játékok is, csak nem tudok címeket, melyek jók.

2021. febr. 13. 13:26
 3/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#2 Kerdezo

:D 2016-2020 (21...) ig minden "best games" el jatszottal es mind unod, akkor nehez dolgod lesz

sajnos ha normalis listakat neztel azokon bizony a "startup" jatekok is fent vannak vagy indiek is vagy nem tudom mit ertesz ez alatt, ami jo jatek annak hire megy, es ha reteg jatek is veletlen de ott ismert es rengetegen jatszak

2021. febr. 13. 14:16
 4/6 A kérdező kommentje:

Indie játékokból tucat van, amik nemrég jöttek ki pl. early access-ből, vagy nincs akkora sikerük, esetleg rövidek, ilyen listát hogy találhatok, mit írjak be a keresőbe?

Indie játékokra leginkább csak oldal vagy felülnézeteset ad ki, de vannak közülük sok játékok, amik TPS/FPS-ek, steamen most több ezer oldalt átnézni elég sok idő lenne, de ha nincs más akkor az lesz. A legtöbb sétaszimulátort is ismerem, de azok nem a fejlődésről szólnak meg fegyverek sincsenek benne...tehát olyan lista kéne, amit fenn is írtam, csak kéne valami kulcsszó vagy nem tudom.

2021. febr. 13. 14:33
 5/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Prodeus

Dead Effecthez hasonlonak tunik elso ranezesre

de gondolom ismered meg az osszes tobbit is csak kevesled :P

2021. febr. 13. 14:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos igen, de keresek én is és megosztom ha találok jókat, hátha valaki más is keresgél...
2021. febr. 13. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!