Számítógépes, egyszemélyes Mahjong-hoz valaki leírná nekem röviden a szabályokat?
Aki bármelyiket ismeri a számítógépen, ilyen online, vagy akár egyéb, de egyénileg játszható mahjong játékot, és meg tudná fogalmazni esetleg röviden, akkor kérem szépen, hogy tegye meg. Amit én néztem, ott hosszan volt leírva, és több játékoshoz, de öcsém meg azt mondta, hogy ő meg tudná fogalmazni két mondatban, hogy hogy kell az online-nal játszani, de nem hajlandó.
Előre is köszönöm, hogyha valaki megtisztel, és leírja.
♥♥
Amit én ismerek Mahjongg egyszemélyes az a következőképpen néz ki:
- Alakzatban kövek vannak lerakva és az a cél, hogy leszedd őket mind egy szálig
Szabályok:
- Csak azok a kövek elérhetőek, amik az alakzat oldalsó szélén vannak
- A teljesen azonos kövekből kell párokat alkotni. Kivételek a Plum Mum Orchid Bamboo (ezeket bárhogy párosíthatod) illetve az évszakok (Spr Sum Aut Win) amiket szintén bárhogy párosíthatsz egymással.
Tipp:
- Ha többféleképpen leveheted ugyanazt a követ, mindig olyan párt válassz amik alatt van valami vagy ami felszabadít más köveket
Okés, köszönöm, ment a zöld;de egyébként nem mindig engedi, hogy levegyem, hiába a szélén van. Egyébként egy darabig működött az a stratégia, most, ahogy az előbb próbáltam, hogy egyszer alulról veszek ki kettőt, egyszer fölülről, de aztán nem tudtam többet csinálni, néztem, hogy a szélén is meg belül is mik vannak egymás mellett; hogy kiszedjem, de már ilyet nem találtam, és elfogytak a Hint-ek.
Erre a változatra gondolok; de akkor azt, amelyikkel te játszol, be tudnád linkelni, kérlek ?
mahjonggjatekok.com/mahjongconnect.html
Hálás lennék, de köszi az eddigit , amit írtál :)
Jé:D
Ez ide van írva alá :D
"A két kép közötti útvonalban maximum 2 db törés (vagyis irányváltás) lehet. Segítséget a hint gombbal lehet kérni. (sajnos a gomb néha nem jó ötleteket ad). A játék időre megy, de a lépésekért plusz időt kapunk. "
Ott maga a játék alatt, amivel játszottam. :)
És még L-alakban sem:O
Egyik balról a negyek , legfölső sor
Másik balról az első a második sorban. Tehát
|_|_|_|X|
|X|_|_|_ stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!