Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Need For Speed Most Wanted...

Need For Speed Most Wanted 2005!Miért ilyen nehéz? O.O

Figyelt kérdés

Köztudott hogy ebben a játékban nem mondhatók az ellenfelek erősnek, még ha a nehézségi szintet nehézre állítjuk is(pl egyéni versenynél).

Most újra kedvet kaptam hozzá hogy mindenféle módon kijátszam ahogy régebben is.De a harmadik karrier kezdésénél olyan erősek lettek az ellenfelek, hogy csak pislogok... :D

Régi kedvencem és sokszor végigvittem.Jóformán röhögve...De most nem értem mi baja lett.

A fizetőkapuknál a végén több mint egy perc marad még.

Az ellenfelekre sokszor kilométereket vertem rá.

De most úgy a seggemben vannak hogy guvvad a szemem... :D

Tudom hogy van MOD hozzá hogy nagyon erősek legyenek, de semmi ilyet nem használok.

2x kivittem röhogve...A harmadiknál meg csak nyögök, és sokszor újra kell kezdenem???

Valami nagyon furcsa.

Emlékszem, régebben is volt ilyen, de nem foglalkoztam vele, csak kezdtem egy másikat.

De kíváncsi lennék rá hogy miért.A neten semmi értelmes dolgot nem találtam erre, bárhogy is írtam be.

Elméletileg csak MOD-dal lehet ilyen nehézre állítani a karriert, hogy már az elejétóől kezdve ilyen nehéz legyen.

Más is tapasztalta már ezt?

2021. febr. 9. 11:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
74%
Fun fact: A régi játékok eléggé nehezebbek mint a mostanik (I guess)
2021. máj. 16. 14:45
 12/12 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Sikerült rájönni, hogy mi okozza?

Én most játszom a játékkal, először, még nem vittem végig a karriert.

2024. máj. 25. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!