Need For Speed Most Wanted 2005!Miért ilyen nehéz? O.O
Köztudott hogy ebben a játékban nem mondhatók az ellenfelek erősnek, még ha a nehézségi szintet nehézre állítjuk is(pl egyéni versenynél).
Most újra kedvet kaptam hozzá hogy mindenféle módon kijátszam ahogy régebben is.De a harmadik karrier kezdésénél olyan erősek lettek az ellenfelek, hogy csak pislogok... :D
Régi kedvencem és sokszor végigvittem.Jóformán röhögve...De most nem értem mi baja lett.
A fizetőkapuknál a végén több mint egy perc marad még.
Az ellenfelekre sokszor kilométereket vertem rá.
De most úgy a seggemben vannak hogy guvvad a szemem... :D
Tudom hogy van MOD hozzá hogy nagyon erősek legyenek, de semmi ilyet nem használok.
2x kivittem röhogve...A harmadiknál meg csak nyögök, és sokszor újra kell kezdenem???
Valami nagyon furcsa.
Emlékszem, régebben is volt ilyen, de nem foglalkoztam vele, csak kezdtem egy másikat.
De kíváncsi lennék rá hogy miért.A neten semmi értelmes dolgot nem találtam erre, bárhogy is írtam be.
Elméletileg csak MOD-dal lehet ilyen nehézre állítani a karriert, hogy már az elejétóől kezdve ilyen nehéz legyen.
Más is tapasztalta már ezt?
1. nem kijátszani, hanem végigjátszani! Ezt a kijátszani dolgot egy pár magyar paraszt terjesztette el, nem kell utánuk menni.
2. Régebben a játékosok valóban játszottak! Manapság a játékok azért ilyen könnyűek, mert máskülönben az új "gamer" nemzedék nem játszana velük, mivel erőfeszítésbe kerülne a győzelem, inkább hagynák! Nézd meg, manapság mindent a szádba rágnak - questmarker stb... anélkül nem lehet eladni egy játékot. Elkorcsosult a játékos közeg, ezért kell nekik sík egyszerű játékot a kezükbe adni. Régebben azért más volt a helyzet. Emlékszem a 90-es évek elején-közepén volt, hogy fél évig próbáltunk végigjátszani egy-egy játékot, mert annyira nehezek voltak!
Jogos!Bocsi! :)
Sajnos rám ragadtak ilyen szavak.
Nekem nem azzal van gondom hogy egy játék nehéz vagy sem.
Tudom miről beszélsz...Nekem is ismerős..Voltak régi játékok amikkel rendesen megszenvedtem.És most itt se az a baj hogy nehéz.Hanem hogy mi történt vele?
3. karriert indítottam, egy Golf-al, és mint ha nem is az a játék lenne.
Volt hogy NITRO nélkül vittem végig.Vagy sokszor csináltam úgy is hogy megnyertem az ellenfél kocsiját, nem nyúltam hozzá, és úgy mentem a következő ellen.
Nem mondhatnám hogy bárhogy is nehéz lett volna.
Egy-egy hosszabb versenynál, fél perc előnyt adtam a többieknek.És behoztam.
Most meg csak pislogok mert annyira a seggemben vannak???Ez hogy?
Mindegy, azért még keresgélek. :)
Én azt mondanám, relatív népszerűek. A Dark Souls és a Cuphead népszerűségét eléggé megnyomta, hogy meme lett belőlük. És még így is a például a komplett DS franchiseból a Demon's Soulstól a Bloodborne-ig összesen fogyott annyi 14 év alatt, mint például a Fallout 4-ből vagy önmagában, illetve az első hónap másfélszer annyi Fallout 4 fogyott, mint a DS3-ból a megjelenése óta összesen.
Ez most olyan, hogy sokan vágnak vissza az állításra, hogy a CRPG-k nem népszerűek, hogy a Divinity: Original Sin 2 is nagyon jól fogyott. Igen, viszonylag. 2 és fél hónap alatt elment belőle egymillió példány. Ha valamelyik nagy kiadó játékából az első 1-2 hétben megy el ennyi, a befektetők képviselőji már bíróságra rángatják a CEO-t és jó eséllyel bezárják a fejlesztő stúdiót, de minimum elveszik tőle a sorozatot.
Azt kellett volna mondanod, hogy anyagilag sikeresek, mert anyagilag sikeresek. A költségvetésükhöz képest jó, mert kis példányszámmal is szép profitot hoznak.
Épp a népszerűségük a probléma, ami csak relatív jó.
Hát azóta se jöttem rá mi okozza ezt a dolgot.
Többször újratelepítettem, de most már mindegy hányszor kezdem újra, csak rosszabb.
De a rendőrök is agresszívabbak, az útzárak sokkal sűrűbben vannak a megszokotthoz képest, és annyi utcai autó van az úton hogy ennyi a GTA V-ben nincs.
Itt egy kép:
És ez verseny közben is rendszeresen előfordul.
Ha nitrót használok akkor még bolondabbak a versenyzők, szóval...
Minden egyes újratelepítés után csak rosszabbodik.
Igaz hogy így izgalmasabb a játék, de engem érdekelne hogy ez miért van.
Próbáltam többször is rákeresni de semmi konkrét dolgot nem találtam arról hogy ezt mi okozza.
Revo uninstallerel is letöröltem minden egyes visszamaradt fájlt, de semmi.
Valakinek van ötlete?
hat ha volt fent regebben mod es azota nem volt win ujratelepites...
mindent megkellene tudni mit hova ment
hiszen rengeteg helyre elment mindenfelet win, progi stb.
en is orultem voln ha surubb :D lenyegeben mindeg kihalt volt a palya, jatek,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!