Nem látom a tlauncherben az advancementeket, valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Ma töltöttem le atlaunchert de sajnos nem látom az advancmenteket bármit csinálo. Valakinek esetleg van valami tippje hogy hogyan lehet megldani?2021. febr. 5. 21:59
1/7 anonim válasza:
Olcsó húsnak bizony híg a leve. :)
2/7 anonim válasza:
Advancementeket csak a Minecrafton belül látod, sőt egy adott világon belül, mert világonként eltér, hogy miket értél el.
3/7 anonim válasza:
Pontozzatok csak le nyugodtan, akkor is csak, a játékon belül látszanak (viálonként eltérő)
4/7 anonim válasza:
2-es kommentelőnek van igaza. Ezek csak akkor látszódnak, ha be vagy lépve a játékba, és a mappban. Ha ott se látod, ott, akkor valami telepítési hiba lehet, vagy mod okozza.
5/7 anonim válasza:
lépj be abba a világodba, ahol meg szeretnéd eredményeidet nézni, nyomd meg az ,,esc" gombot, és az ,,előrelépések"re nyomj rá
6/7 anonim válasza:
én is ezt pofáztam a 2-es és 3-as válaszban, de nem hallgat ránk a birka nép
7/7 anonim válasza:
6-os Én csak megerősítettem, amit mondtál, és valamiért nem tetszik az embereknek.. Érdekes, rosszul vettem két szó között a levegőt, vagy mi a franc? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!