Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért kell mindennap újratelep...

Miért kell mindennap újratelepíteni az Epic Games-t?

Figyelt kérdés

Friss telepítés után semmi baja, hibátlanul működik.De ha újraindítom a gépet vagy másnap bekapcsolom a gépet, már nem akar működni.

Én meg nem akarom naponta újrarakni.

Ilyen üzenetek jelennek meg:

-Először ez:

The program can't start because api-ms-win-downlevel-kernel32-l1-1-0.dll is missing on your computer...

-Ezt az üzenetet bezárva pedig ez az űzenet fogad:

There is a problem with your graphics card.Please ensure your card meets the minimum system requirements and that you have te latest drivers installed.

Teszem hozzá hogy a legfrissem driver van fent (2021-es).

2021. febr. 4. 12:12
 1/10 A kérdező kommentje:

Elfelejtettem odaírni...

Ha kikapcsolom a programot a telepítés után, már akkor sem indul el.

Csak a telepítés utáni első alkalommal indul el.

2021. febr. 4. 12:14
 2/10 anonim ***** válasza:
11%
Winfos 10-ed van? Ha igen ott a válasz...
2021. febr. 4. 12:33
 3/10 anonim ***** válasza:
43%
Ez általános probléma az egyik frissítés teljesen kukázta a launchert. Nekem van win7 és win10-es gépem, a win10-es teljesen jó, win7-en egyszer csak bemondta az unalmast és nem ismeri fel a videókártyát. Újra kell telepíteni (repair) minden alkalommal, ha használni akarom. A te hibád is innen ered - mármint a rossz frissítés - bug miatt van. Nem nálad van a hiba.
2021. febr. 4. 12:36
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
Ja, előző vagyok. Mindkét win-em eredeti, tehát nem tört, vagy ilyesmi, szóval az nem okozhatja a gondot.
2021. febr. 4. 12:37
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Ezért érdemes letiltani a win frissítést, várni pár napot, és ha nincs semmi hír, hogy megint elszúrtak valamit akkor engedni.
2021. febr. 4. 12:53
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
Nem win frissítés. Epic launcher frissítéssel van a gond!
2021. febr. 4. 13:03
 7/10 anonim ***** válasza:
41%
Nálam nem jelentkezik a probléma, googlizd ki a hibaüzenetet!
2021. febr. 5. 17:48
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Win 7 x64 van fent.A Google-n is keresgéltem már, de legtöbszor csak a javítást vagy az újratelepítést írják/mutatják.Ami jó is, de csak addig amíg újra nem indítod a programot.Akkor már ki is dobja azt a két üzenetet.Az Epic oldalán is csak ez a két lehetőség van.Javítás/újratelepítés.Semmi olyan ami tartós lenne.

2021. febr. 6. 08:21
 9/10 anonim ***** válasza:
58%
Én azt nem értem, hogy miért van tele az oldal ilyen nyomorékokkal, akik a jó válaszokat lepontozzák! Segít ezentúl a fszom itt bárkinek! Szopatni fogok én is ezentúl mindenkit! 3-4-6 voltam.
2021. febr. 6. 14:47
 10/10 A kérdező kommentje:
#9 Ne foglalkozz velük.Azt nézd hogy aki a segítséget kéri, mint most én is, az értékeli ha valaki segít.De én még azt is értékelni szoktam ha valakin látszik hogy tényleg próbál segíteni.Megjegyzem hogy én senkit nem pontoztam le.
2021. febr. 7. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!