A laptop bírja a sims3-at?
Kis előzmény sztori ehhez is lehet hozzászólni.
Suliba járok, de az én gépem tönkrement így igényelhettem egyet sulitól minimum a karantén idejére.
Lenovo kb 200as árkategória. Tanulásra használom ugye, órákra ezzel járok. Meg filmezek rajta ha már van ne a telómon follyon ki a szemem.
Annyi a kérdésem, hogy amég nálam van letölteném rá a simset, mert nagyon szeretem es már hiányzik, de nem akarom tönkrevágni a laptopot ha nem bírja vagy ilyesmi. Illetve kellemetlenséget sem akarok okozni a sulinak, mert laikusként nem biztos hogy letudnám szedni nyomtalanul a gépről ez meg ugye tört játék lenne.
Szóval vinné-e (max 2 3 kiegeszítővel de az mar csak tárhely) és ha igen nem okozna problémát. Vagy simán hagyjam mert nem illik, nem az enyém stb.
1. Törléshez ott a Revo Uninstaller. Az nyomtalanul eltünteti neked, legyen akár tört vagy eredeti játék.
2. Tönkretenni nem fogja a laptop-ot. Viszont ha a laptop nem elég erős akkor élvezhetetlenül fog akadni neked a játék(durva fps droppok). DE ismétlem ez nem tesz kárt a laptop-ban(ha csak nem fél napokat megy a laptop egyhúzamban folyamatos túlterhelés alatt).
3. Sims 3-at felejtsd el laptop-ra. Nem rosszból mondom DE nekem asztali gépen ami direkt játékra lett összerakva is akad X idő után. Mivel egyre több tartalom lesz a világodban ahogy játszol, és mivel nincs töltöképernyő így rendesen megizzasztja még az asztali gépeket is. Na most ezt képzeld el 1 szegény laptop esetében(ráadásul laptop-ok kb 30% gyengébben teljesítenek mint az ugyanolyan kaliberú pc-k).
Ha elég jó a laptop akkor inkább a Sims 4-et próbáld meg. Az fényévekkel jobban van optimalizálva mint a 3. rész, és a töltőképernyőknek hála sok idő után se kezd el akadni a játék.
Vagy ha 4-et nem bírná akkor inkább a 2. részt minden kiegészítővel. DE a 3. rész sajnos 1 atomerőmű pc nélkül felejtős. Szóval laptop-ra sajnos nemigazán tudom ajánlani a 3. részt. Persze megpróbálhatód, ártani nem fog a laptop-nak, maximum 1 idő után jönnek a durva akadások és már játszhatatlan lesz.
Függ a laptom típusától, hogy elbírja-e. De ebben az árkategóriában pár kiegészítővel elvileg vinnie kell. Ahogy előttem írták a nagyobb gond hogy idővel fennáll a veszélye hogy akadni fog. De ez attól függ mennyit mahinálsz a telken kívül. Ha csak egy telekkel foglalkozol és pár simmel akkor nem lesz gond, viszont ha beleszerkeszgetsz a városba/más simekbe akkor lehet hogy belassul a játék.
Szerintem egy próbát tehetsz vele. A gép tönkremenni nem fog, max nem megy rendesen a játék. HA meg így van akkor letörlöd. (Esetleg valami programmal ami mindent pucol)
Az meg hogy szép dolog-e vagy sem azt te döntsd el. De ha belevágsz arra azért figyelj hogy ne pakolj véletlenül se valami vírust a gépre. :)
Játszhatsz laptopon. Csak szedd le az MSI Afterburnert meg mellé RivaTunert. Mert a napokban én is elővettem a Sims 3-at és csak kíváncsiságból leteszteltem, hogy hogyan fut.
Na már most a kedves játék úgy van megcsinálva, hogy a videokártya képes 2000+ fps-t generálni, vsync ide vagy oda!
És 66%-os kihasználtsággal működött úgy, hogy csupán a főmenöbe léptem be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!