Előfizettem az HBO Go-ra. Viszont a filmek/sorozatok 70% akadozik, szaggat. Akár mit csinálok(leveszem a minőséget) ezt csinálja. A laptop bírja, a net is jó akkor még is mi a sz*rt csináljak?
Figyelt kérdés
Már kezdem bánni, viszont a sorozatok/filmek nagyon jók lennének rajta2021. jan. 16. 11:57
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg mégsem bírja a géped. Segített volna, ha megadod a paramétereit.
2/4 anonim válasza:
Vagy sávszél, vagy a laptop nem bírja a bitráta folyamatos kódolását! Netedet méresd ki.
3/4 anonim válasza:
Böngészőn aktív a vga gyorsítás?
4/4 anonim válasza:
Nekem TV-n vezetékes hálózattal csinált olyat hogy 3x kapcsoltam ki-be a HBO GO-t mire végre elindult egy sorozat. Nem is fizettem elő az ingyenes időszak után. Úgy is ott akartam nézni. Ha ott nem jó nem érdekel hogy gépen/telón milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!