Hogyan lehet internetes játékkal pénzt keresni?
Kitaláltuk néhányan, hogy szeretnénk egy könnyebb játekot alkotni. (Ha ismeritek az Eldaryát, akkor azon az alapon futna a program maga.) Az illusztrációs részeket én fogom megoldani, kis agytröszt csapatunk egy tagja pedig informatikusnak tanul. Amúgy pedig a törtenet alapján eszünkbe jutott, hogy ha pénzt akarunk keresni vele, jó lenne bele építeni valami ilyesmit. (Nem mint a maana rendszer, hanem hogy konkrétan játékon belül valami előnyt jelenthetne.) Na már most. A történet így fejben elég tanulságosnak készül, de szerintem álszentség lenne erősen kitolni azokkal, akik nem engedhetik meg, hogy ezreket költsenek játekokra. Eldaryával és hasonlókkal, hogyan keresnek a készítők? (A maana rendszeren kivűl. :'D ) Illetve, mi mit csinálhatnánk? Azért tök ingyen én sem szeretnék összedobni ilyet.
Plusz kérdés. Ha kész egyszerűen feltesszük vaagy van ennek valami protokollja? Előre is köszi.
Utolsó előtti. Kitudja mi sikerülne, egy próbat minden megér.
Utolsó!
Abban ugyan igazad van hogy eznem túl fair és kapzsiságnak hangzik, de gondolj bele, hogy valaki még ha csak hobbiból is de időt öl bele. Megírni, meganimálni leprogramozni egy ilyet rengeteg idő. Ez hatványozottan igaz, ha nem egy egész stúdió ügyködik rajta hanem csupán néhány ember.
Nem a pénz volt az első ami miatt csinálnánk. Hanem mert szeretnénk és vannak ötleteink. De szeretnénk ebből hasznot is, mert csak jószívűségből senki sem fog megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!