Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen internetes játékkal...

Milyen internetes játékkal játszol (pl. LOL, csgo, destiny, world of tanks, ilyesmik), mióta és mennyit?

Figyelt kérdés
Meg mennyit költöttél rá?
2016. jan. 12. 14:48
1 2
 1/11 anonim válasza:
kategoria pls.
2016. jan. 12. 14:50
 2/11 anonim válasza:
sry elneztem
2016. jan. 12. 14:52
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

World Of Warcraft - Olyan 60-70ezer Ft-ra saccolnám eddig.

Hearthstone - Olyan 5-10ezer Ft max.

2016. jan. 12. 14:55
 4/11 anonim ***** válasza:

Myfreezoo - tudom, más kategória. :)

És nem költöttem rá egy Ft-ot sem, csak időt.

2016. jan. 12. 15:00
 5/11 anonim ***** válasza:

Shakes & Fidget, kb. másfél éve, napi kb. fél óra. Eddig összesen nem költöttem rá 5000 Ft-ot.

Warface - heti 2-3 alkalommal 1-1.5 órát, kb fél éve. Egy fillért sem költöttem még rá -és nem is fogok.

2016. jan. 12. 15:02
 6/11 anonim ***** válasza:

Tucatnyi internetes játékkal játszom, de pénzt csak erre a kettőre költöttem:

Lord of the Rings Online: Öt év, kb. 1500 óra, és kb. 20000 Ft, de egyetlen fillért sem sajnálok.

Warframe: Két év, 350 óra és kb. 2000 Ft.

Vizuális dolgokra (hátasok, skinek) sosem költöttem valódi pénzt, és soha nem is fogok.

2016. jan. 12. 15:15
 7/11 anonim ***** válasza:

Attól függ honnan nézzük:

Én CS:Go-zom és nyitottam több ládát is, de a kinyitott tárgyak visszahozták a kulcs árát, amiből más játékokat vettem steamen, innen nézve eddig nem költöttem rá semmit (mindig eladom a skineket).

LoLba nagyon régen raktam még pár ezrest.

2016. jan. 12. 15:23
 8/11 anonim ***** válasza:

Még alsósként ünnepekre néha valami virtuális fizetőeszközt kértem, főleg a tevémnek datolyát :D

Aztán több évig nem költöttem játékokra, majd középiskolában elkezdtem LoLozni, abba öltem pár ezrest összesen talán 10-15 ezret skinekre, több év alatt. Ha már több száz órát toltam, a játékba akkor miért ne? Szerintem mára már közelebb vagyok 2000 meccsben töltött játékidőhöz mint az 1000hez

Limitált vagy szezonális skineket vettem főleg, arra gondolva, hogy legalább értéke legyen az accnak, ha megunom a játékot. Sajnos a skinjeim nagyrészét a visual reworkökkel tönkre tették, meg néha magát a karaktert is számomra.

Aztán elkapta az osztályt a CSGO hullám, ott minden skinre és kulcsra, belépőre költött pénzt visszahoztam cserélgetéssel, fogadással és befektetéssel. Megfelelő tőkével és elég idővel egész jó zsebpénz lenne belőle, csak hát a pénz kivételénél sokat csapnak le a külső oldalak. Viszont szépen forgatom azt, amit feltöltöttem a steambe. A CSGOt már 1800 órát futattam, de talán 600 órát töltöttem csak meccsben.

A WoWot főleg privát szerveren játszom, de eredetin is játszottam már Pandában ill. WoDban. Olyan hat éve kezdtem el, megszakításokkal a mai napig játszok. Mivel privát szerveres vagyok, így leírom, hogy az eredetire nagyjából összesen 21000 Ft-t költöttem három ízben, a játékidőmet goldból fizettem mindig. Az összes játékidőm 3000-4000 óra között van.

2016. jan. 12. 16:05
 9/11 anonim ***** válasza:

WoW-oztam "10 évig" eredetin kisebb nagyobb szünetekkel. Nagyon sokat játszottam. Túl sokat... dehát szerettem. Nem tudom, hogy mennyit költöttem rá, BC második fele és WotLK alatt végig elő voltam fizetve, előtte is sokat, utána már jóval kevesebbet.

Mostmár sajnos csak a LoL megy, arról is jó lenne már leszokni. Max egy tízesem lehet benne a 3 év alatt, merthát csak kell az a skin basszus...

2016. jan. 12. 16:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Soha nem voltam nagy multis, de a GTA Onlinet a mai napig tolom, haverokkal fantasztikus élmény!
2016. jan. 12. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!