Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen verzió lenne jó?

Milyen verzió lenne jó?

Figyelt kérdés

Fel akartam tenni az NVIDIA illesztőprogramot, a gépemre mert nem fut semmilyen játék, hiába az összes direct x fent van, minden frissitve van mégis hiányoznak dll fileok. Mindent megpróbáltam de Simsen kivül más nem megy és ugyanazok a fileok hiányoznak. Néztem videókat és az egyetlen reményem már az NVIDIA illesztőprogram de az meg futtatásskor azt irja "A grafikus illesztőprogram nem talált kompatibilis grafikus hardvert." és abba hagyja a telepitést.

Itt van milyen gépem van hátha valaki tud valamit:

Processzor: Intel(R) Core(TM) i7-2640M CPU @ 2.80GHz 2.80 GHz

Memória mérete: 8,00 GB

64 bites operációs rendszer, x64-alapú processzor

Verzió: 20H2

Minőség: Windows Feature Experience Pack 120.2212.551.0

Operációs rendeszer build száma: 19042.746

Nemtudom mit kellett megadnom mit nem de mindegy.

Valaki tudja mi lenne a jó? Köszi.

2021. jan. 29. 10:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Tehát ha jól értem, van egy géped, rajta eredeti win10 - frissítve.

Videókártyád milyen? azt nem írtad. Hülye kérdés, de egyáltalán Nvidia driver kell hozzá? Nem AMD-s kártyád van?

2021. jan. 29. 10:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Bios-ban nincs véletlen letiltva a dedikált VGA, csak hogy nem érzékeli? Ha nincs akkor NV oldalán figyelj rá, hogy pontosan ahhoz a kártyához valót szedd le ami a tiedé.
2021. jan. 29. 13:23
 3/3 Robertocarlos32 válasza:

Sziasztok

Annyi Lenne a Promlémám hogy Melyik Nvida geforce experenci at telepitsem fel Windows 10 em van aktiválva van volt pc szerviznel is es mindent beállitottak normálisan

És Milyen tipusu Driver telepitsek fel

Nvidia geforce GTX 1660 videokártyám van

Várom Commenteket

2021. febr. 14. 12:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!