Mennyire jó a sztorija a Cyberpunk 2077-nek?
Én főleg a története miatt játszok egy játékkal. Amik tetszettek: Witcher, Mass Effect, Life is Strange, a Quantic Dream és a Telltale játékai.
Az olyan játékok mint az Elder Scrolls és a Fallout, ahol szinte nincs is sztori számomra unalmasak.
A Cyberpunk melyikhez hasonlít inkább?
A Witcher számomra mindig furcsa hasonlítási alap volt...
1. A Witcher sztorija nem nagy durranás - Keresünk egy csajt, akiről csak azok tudják pontosan kicsoda, akik olvasták a könyveket.. aztán így vagy úgy de küzdünk a WIld Hunt ellen oszt annyi
2. A Witcher sztorija baromi jó - a Véres Báró questline külön díjat is kapott, de ott van a feleségét véletlen megölő farkasember, a disznókká változott falusiak vagy akár a srác, aki önként adja az életét, hogy a halott nőjének lelke nyugalomra leljen.
Jellemzően az első pont a főszál, a második a mellékszél és az azokban rejlő részletek. Azt hiszem a CDPR elég jó abban, hogy az ilyen apróságokat beletegye a sztorikba, de ezeket igazán szerintem a hardcore játékosok veszik észre, mások hajlamosak elsiklani felette.
Valahogy íg van a CP-vel is szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!