Régi RGH-s Xbox 360-ok használtan hogy hogy 50-60ezer ft-ért vannak hirdetve a legtöbb helyen?!
Figyelt kérdés
Teljesen kiakadtam. Hogy lehet ennyire drágabmég mindig egy Xbox 360?2021. jan. 17. 09:08
1/5 anonim válasza:
Gondolom ugy hogy már nehezebb beszerezni.
2/5 anonim válasza:
Nem megy ennyire drágán. Aki nem csak árulni, hanem eladni akarja az nem megy 30 ezer fölé, kivéve ha csomagban adja legalább fél tucat nagyon népszerű eredeti játékkal vagy különlegesebb hardvereket is ad hozzá az alap 1-2 kontrollernél (kormány, dob szett, GH gitár, kinect, messenger kit), vagy ha maga a gép limitált kiadású (pl. http://www.youtube.com/watch?v=KHTJre0FD9E ).
3/5 anonim válasza:
Mert retronak számítanak. Tőleg 73 ezerért vittek el egyet két játékkal eredeti dobozában! Van még kettő, azok ősszel 100 felett fognak elmenni nagy valószínűséggel. Érdemes beszerezni megszorult hülyéktől 20-30 ért őket, jó befektetés.
5/5 anonim válasza:
Mert az eladók képtelenek belőni a reális árat.
Én 5000Ft-ért láttam hogy hirdettek egy noname használt multifunkciós tv távirányítót, amilyen a boltba 600Ft-ért kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!