Szűk 7 éve használom az Xbox 360 E konzolt és még mindig hibátlanul működik. Alapvetően teljes mértékben meg vagyok elégedve a Microsoft termékével. Összevetésben a PS3 vagy az Xbox 360 kerekedik felül nálatok?(pl. annál aki mind2 használta)
Bonyolult kérdés. Nekem még mindig megvan mindkettő. Xbox 360 S és PS3 Slim.
Igen, PS3-on ingyen van a nulti.
Az Xbox 360-nak jobb a kontrollere.
A PS3 csendesebb.
Az Xbox 360 Dashboard kiforrottabb.
A PS3 optikai meghajtója BD olvasó.
Az Xbox 360 gyorsabban szinkronizál az online rendszerével.
A PS3-nak nagyobbak az exkluzív húzócímei.
Az Xbox 360-on szebbek és jobban futnak a multiplatform játékok.
A PS3 nem régiózáras.
Az Xbox 360-on sokkal megbízhatóbb a visszafelé kompatibilitás.
A PS3 Slim szebb.
Az Xbox 360 S-t lehet állítva is használni.
A PS3 kontroller töltéséhez elég egy mikro USB kábel.
Az Xbox kontrollerben könnyebb akkut cserélni.
Mindkettőnek megvan a maga előnye és hátránya, nem véletlen használom mindkettőt.
Én is hasonlóan nyilatkoznék mint #2. Xbox 360 Elitem és PS3 Slimem van (ráadásul mindkettő "speciális" kiadás, szóval nagy becsben tartom őket :D )
Személy szerint a PS3-at preferálom, de bőven vannak előnyei is az Xboxnak. Például a fizetős multi miatt az online szerverek sokkal stabilabbak voltak, hiszen nagyobb volt a beleforgatott pénz. A játékok toronymagasan jobbak a PS3-on, szerintem erről felesleges is beszélni. Kontrollerből én mindig is jobban szerettem a Dualshockot, az X360 kontrollerrel soha nem tudtam megbarátkozni (a One kontrollerrel annál inkább, PC-hez azt használom). Plusz a PS3 multimédiaként is nagyon jól funkcionál, én egy használt 12GB-s Super slimet vettem Blu-ray lejátszónak, mert olcsóbb mint egy asztali BD lejátszó. :)
"A játékok toronymagasan jobbak a PS3-on, szerintem erről felesleges is beszélni."
Szerintem nem felesleges. A PS címei bejáratottabbak. Egy tucatot csípőből meg tudnék nevezni, Xbox exből talán 5-öt. Biztos van több is, szerintem nekem is megvan több, de ha fegyvert fognának a fejemhez se jutna eszembe egy hatodik.
Ami viszont a minőségi kérddést illeti,
Halo > Killzone
Forza > GT
A Heavy Rain szerintem kimondottan szar, a Journey pedig egy art-sznob fäszság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!